ANJA NOVINEC

 V 165-centimetrski steklenički najdete vse. Pravi pisani smoothie sreče, akcije, želje po vedno novem znanju, izzivih in izkušnjah, veselja do neba in miru do nižin. Samotarko in hkrati izredno živahno, komunikativno punco. Ja, punco do svojega 100. rojstnega dneva. ;) Takrat bo verjetno že prababica, zaenkrat ostaja radostna mama.

 

 

Bi ji radi kaj sporočili? Pišite ji.

E-mail: info@radio2.si

GREGOR ŽVAB

Rojen sem povsem ob koncu norih sedemdesetih, kar se mi včasih malo pozna. Z radiem sem se prvič srečal leta 2002, ko sem se bolj "za hec" prijavil na avdicijo. "Fajn" izpadem ponavadi zato, ker znam kuhati, in mnogi pravijo, da zelo dobro. Bočno parkiranje obvladam do centimetra natančno, po potrebi (ko me čas priganja), pa lahko spijem Coca-Colo na dušek.

 

Bi mu radi kaj sporočili? Pišite mu.

E-mail: info@radio2.si

SANDI MOREL

Najmlajši član ekipe Radia 2 sem se z radiem prvič srečal leta 2017, ko sem bil izbran za vodenje nedeljskega dopoldanskega programa, kjer sem spoznaval modrosti starejših občank in negoval svoje veselje do glasbe. Popoldne igram narodno-zabavno glasbo, zvečer pa rock, kot basist v dveh različnih sestavih. Obožujem vonj po jutranji kavi in mazanje nutelle na palačinko. Zjutraj mi telefon zvoni vsega skupaj 5x: 2x budilka in 3x desetminutni dremež. Če bi se kdo z mano rad pogovarjal v angleščini mu odsvetujem. Slišal bo veliko nepovezanih zlogov in jezikovnih nesmislov, saj sem še vedno 120% prepričan, da je tudi slovenščina uradni jezik v EU!

 

Bi mu radi kaj sporočili? Pišite mu.

E-mail: info@radio2.si

SANJA BREZOČNIK

Tvoja vikend družba na Radiu 2

Obožujem dež, knjige in vroč kakav. Všeč mi je, ko lahko jeseni brez dežnika skačem po lužah in pustim kapljicam dežja, da čistijo mojo dušo. Moja najljubša barva je jantarjeva, ker me spominja na babičine "kuglice", s katerimi si je obarvala lička. Pijem črno kavo, ki jo obarvam s spoznanjem mleka in opazujem, kako se v skodelici ustvarjajo meglice, kakor v vesolju. 

Najbolj mi diši sivka, ki s svojo vijolično barvo pomiri moj svet.

 

Bi ji radi kaj sporočili? Pišite ji.

E-mail: info@radio2.si

DJ ZOK

Radijski starosta, ki se pohvali z ogromno kolekcijo gramofonskih plošč,na tisoče jih je.

Rad prisluhne in pove svoje vsakemu. Posebej obožuje 80-ta, ki jih redno vrti v svojem večernem programu. Z vami je vsak torek in četrtek, od 18h do 21h. 

 

Bi mu radi kaj sporočili? 
Pišite mu, na info@radio2.si

MOJCA PUŠLAR

Skrbim, da se vse niti na Radiu 2 med seboj povežejo in da skupaj z ekipo ustvarjamo program, ki ti je blizu.
Brez kave zjutraj ne morem, čez dan me pokonci drži adrenalin, zvečer pa se rada podružim s prijatelji. Obožujem potovanja in prepričana sem, da se bom kmalu spet odpravila kam po svetu.

 

Bi ji radi kaj sporočili? Pišite ji.

E-mail: mojca.puslar@radio2.si