Eva in Pečo

Dopoldneve ti po novem krajšata Eva in Pečo, ki ju že vsi dobro poznamo. Kopica tvojih najljubših hitov, Pečo in Eva Cimbola so najboljša družba v službi. 

 

Bi jima radi kaj sporočili? Pišite jima na evainpeco@radio2.si

 

Maja Tratnik

Mamica petletniku in majceni punčki. Zaljubljena sem v ples in obožujem prosti čas, ki ga lahko namenim sebi in svojim najbližjim. Moja strast je doooolg spanec. Zakaj potem radio? Ker pravi ljubezni nikoli ne rečeš ne. :)

 

Bi ji radi kaj sporočili? Pišite ji.

E-mail: info@radio2.si

Christian Volčanšek

Na tekočem s svetom slavnih, nor na Instagram in zaljubljen v radio ter tvoje najljubše hite 70', 80' in 90'. Najraje pa vse elektronskega ugasnem, pustim doma in baterije napolnem blizu morja ali slovenskih gora. Na radiu 2 ti družbo delam vsak vikend med 13h in 18h.

 

Bi mu radi kaj sporočili? Pišite mu.

E-mail: info@radio2.si

Gregor Žvab

Rojen sem povsem ob koncu norih sedemdesetih, kar se mi včasih malo pozna. Z radiem sem se prvič srečal leta 2002, ko sem se bolj "za hec" prijavil na avdicijo. "Fajn" izpadem ponavadi zato, ker znam kuhati, in mnogi pravijo, da zelo dobro. Bočno parkiranje obvladam do centimetra natančno, po potrebi (ko me čas priganja), pa lahko spijem Coca-Colo na dušek.

 

Bi mu radi kaj sporočili? Pišite mu.

E-mail: info@radio2.si

Mojca Pušlar

Skrbim, da se vse niti na Radiu 2 med seboj povežejo in da skupaj z ekipo ustvarjamo program, ki ti je blizu.
Brez kave zjutraj ne morem, čez dan me pokonci drži adrenalin, zvečer pa se rada podružim s prijatelji. Obožujem potovanja in prepričana sem, da se bom kmalu spet odpravila kam po svetu.

 

Bi ji radi kaj sporočili? Pišite ji.

E-mail: mojca.puslar@radio2.si