O tej seksualni fantaziji razmišlja posamezno horoskopsko znamenje

To poletje bo med rjuhami pestro ... in drugače ;)
Ključne besede:
   seksualno    horoskop    astrologija    poletje    2018    fantazije    postelja    rjuhe    seks

Naj bo poletje 2018 nepozabno tudi med rjuhami ... drznite si in poskrbite, da bodo vse vaše seksualne fantazije uresničene ;)

 

OVEN - Za ovna velja, da obožuje ljubezenske akcije v vseh oblikah, najraje tiste, ki se dogajajo med rjuhami. To je oseba, ki je polna energije, zato se seksa ne naveliča zlahka in naredi tako, da se ljubljenje zavleče pozno v noč. 

 

BIK - Bik rabi čas, preden ga neka oseba prevzame in ko se to zgodi, se zna med rjuhami zgoditi prava čarovnija. Za bika priporočajo, da to poletje ''poživi'' dogajanje v spalnici s hrano - lizanje sladoleda ali čokoladnega preliva s telesa osebe zna biti precej vzburjajoče.

 

DVOJČKA - Čas za novo igrico? Igranje vlog zna spodbuditi k novim in bolj intenzivnim seksualnim vrhuncem. Če sta oba za, potem se hitro preoblecita, uporabita malce domišljije in verjemita, da vama ne bo prav nič dolgčas.

 

RAK - Rak je romantik in prav nič ga ne bi motilo, če bi z ljubljeno osebo cel dan ležal v postelji, se nežno ljubil, božal, masiral in predajal užitkom. Golo stiskanje pod rjuho, lahko pripelje do vrhunskih užitkov ... ne hitita.

 

LEV - Lev obožuje nadzor in rad vodi stvari tako, kot paše njemu - tudi v spalnici. Rad raziskuje in je drzen. Preveza čez oči in lisice bodo to poletje v postelji idealne.

 

DEVICA - Čeprav oseba v znamenju device velja za zadržano, se bo to poletje to spremenilo. Ne bo manjkalo nagajivih fotografij, seksa v avtu, na nekem nenavadnem mestu in celo tam, kjer si tega ne bi drznila nikoli. Vse to bo spodbudilo spolno slo.

 

TEHTNICA - Branje erotičnih zapisov v družbi partnerja/ke je odličen sprožilec, ki vodi v nepozaben seks s toliko bolj nepozabnim vrhuncem. Tehtnica obožuje seksualne scenarije, kjer njena domišljija začne delati in jih nato lahko tudi uresniči.

 

ŠKORPIJON - Škorpijon ima rad strasten in intenziven seks ter ga prav nič ne moti, če preizkusi nekaj novega ter drugačne. To poletje bo pripravljen na novosti, ki bodo drzne - prav nič se ne bo branil seksa na dekci v naravi.

 

STRELEC - Seks v morju mu bo letos pisan na kožo, saj je oseba, ki zelo rada pokaže strast tudi v javnosti in je ni prav nič sram. To ga le še bolj vzburja in požene kri po žilah. 

 

KOZOROG - Kozorog je rad poreden in če ima ob sebi pravo osebo, se ji bo izkazal maksimalno - predvsem seksualno. To poletje bo zanj idealen seks na veliki postelji v nekem hotelu, kjer bo lahko počel vse, kar mu poželi srce in brez, da bi ga kdo slišal.

 

VODNAR - Vodnarja v postelji vzburijo raznorazne seksualne igračke in njegovo domišljijo le še dodatno ''napalijo''. To poletje mu zvezde priporočajo, da v posteljo prinese nekaj drugačnega in okusi drugačne plati užitka ... presenečen bo. 

 

RIBI - Ribe rade eksperimentirajo, saj jih hitro vzburi že najmanjša sprememba. Če jim ni nerodno in to naglas povedo tudi partnerju, si bodo zagotovile sanjski seks.