Katero kavo pijete najraje? To o vas razkriva marsikaj

Imate raje kapučino ali kavo brez sladkorja?
Ključne besede:
   kava    test    pitje    osebnost    karakter    zanimivo    ljudje

Psihologi verjamejo, da pitje določene kave marsikaj razkriva o človekovi osebnosti in njegovem karakterju. Tukaj smo za vas pripravili seznam kav, ki jih ljudje pijejo najpogosteje.

 

Kava z mlekom in sladkorjem

 

Ste uravnoteženi in harmonični. Skoraj nemogoče se je prepirati z vami. Ustvarjeni ste bili za ljubezen in za to, da ste ljubljeni. Ob sebi imate radi osebe, ki vas navdajajo s pozitivno energijo in vas znajo nasmejati.

 

 

Instant kava

 

Ste racionalni in radi iščete bližnjice do svojega zadanega cilja. Vedno si najdete čas za bližnje in se trudite upoštevati svoje nadrejene. Če še vedno niste uspeli v tistem, o čemer sanjate in si želite, nikar ne skrbite. Za dobre stvari je namreč potreben čas.

 

Bela kava

 

Ste odprtega in družabnega duha. Radi se smejete, še rajši pa se nasmejite dobrim šalam. Ste prijazni in zelo gostoljubni. Večino časa ste umirjeni in z nogami trdno na tleh. Določene malenkosti vas lahko hitro spravijo v slabo voljo, vendar se znate umiriti in jih dobro sprejeti.

 

Črna kava brez sladkorja

 

Imate močno osebnost. Če se odločite za neko stvar, ki vas navdihuje, ste zanjo pripravljen premikati gore. Ni vas strah delati napake in potem zanje prevzeti odgovornost. Mnenja določenih ljudi vam ne sežejo do srca, saj sami pri sebi veste, kaj vam ugaja in kaj ne. Radi pomagate drugim, čeprav nekateri to prevečkrat izkoriščajo.

 

 

Kapučino

 

Ste kreativna oseba, ki zelo rada ustvarja. Po drugi strani ste romantični sanjač z velikim srcem. Zelo radi veste, kako je vaša kava pripravljena in da jo oseba, ki jo pripravlja naredi res dobro ter nikakor ne preveč površno. Včasih vam je sam proces pripravljanja kave bolj pomemben kot končni rezultat.

 

Ledena kava

 

Ste energična in radovedna oseba. Če imajo ljudje okoli vas zanimive ideje, vas to zelo fascinira in navdušuje. Nikoli se ne bojite izraziti svojega mnenja in začeti debato o kakšni stvari. Za vas nepremostljive ovire ne obstajajo in verjamete, da se da z voljo ter vztrajnostjo premagati marsikaj.

 

 

Kratka kava

 

Zelo radi ste obkroženi s tistimi, na katere se lahko vedno zanesete in ste skoraj prepričani, da vas ne bodo pustili na cedilu. Znate biti zelo trmasti in za svoje sanje ste pripravljeni garati. V svoj uspeh vedno verjamete in večkrat vam uspe, da na določenem področju tudi uspete ali celo zmagate.