Kaj se skriva v vaši torbici? Rešite kviz in seštejte točke!

Le, kaj vse nosite v njej?
Ključne besede:
   torbica    kviz    ženska    test    zabava    skrivanje

Ženska torbica že od nekdaj velja za velik misterij, ki ga moški še niso uspeli razvozljati. So pravi čudežni modni dodatek, iz katerega uspejo ženske potegniti čisto vse, kar v tistem trenutku potrebujejo. Nakupovalna, poslovna, športna, večerna ... vsaka ima svojo. 

Odločili smo se, da preverimo, kaj vse se skriva v ženskih torbicah in pripravili kviz za nežnejši spol. 

 

Kako deluje? Odpri svojo torbico in se zazri v vsebino. Poglej spodnjo fotografijo, seštej točke (vsak kos šteje) in preveri rezultat.  

 

 

Število zbranih točk:

 

Manj kot 5 točk

Ti zagotovo nisi ženska. Si moški, ki izpolnjuje ženski kviz. Nemogoče je, da bi ženska na tem kvizu zbrala manj kot 5 točk! :)

 

 

Od 6 do 20 točk 

V torbici nosiš le tisto, kar dejansko potrebuješ. No, mogoče se zraven prikrade kakšen ovitek čokolade, ki bi moral romati v koš, a si precej dobro organizirana in s sabo nosiš le najnujnejše. 

 

 

Od 21 do 40 točk 

Če bi slučajno za več ur obstala v prometu ali pa bi te presenetil snežni metež, se zate ni potrebno bati. V svoji torbici imaš namreč praktično vse, kar potrebuješ. Celo sama si včasih presenečena nad vsebino, ki jo skriva tvoj čudežni modni dodatek. 

 

 

Nad 40 točk

Ti si NINJA, ki je pripravljena na vse. Nič te ne more presenetiti in ničesar ne prepuščaš naključju. Rezervne spodnjice so zate povsem normalen predmet v torbici, prav tako pa se zavedaš, da se jabolko odlično reže s švicarskim nožem. :)