9 korakov do popolnega zmenka

Moški obožujejo ženske, ki niso izbirčne pri hrani
Ključne besede:
   zmenek    ženska    obnašanje    popolnost    karakter    ljubezen    drznost

Zmenek z osebo, ki nam je všeč je nekaj, ob čemer postanemo malce nervozni, saj ne želimo zamočiti in si zagotoviti ''vstopnico'' še za nadaljnje zmenkarije. A včasih se zgodi ravno obratno in s svojim obnašanjem brcnemo v temo ter vse pokvarimo. Najboljši recept je, da si to kar si, sproščen, malce drzen, nedostopen, nevsiljiv in predvsem tak, da si te bo želel/a videti še. 

 

1. Posveti se mu na zmenku

Odloži telefon in mu nameni pozornost. S tem mu boš dala vedeti, da te družbena omrežja in sms-anje s prijateljico ne zmotijo pri zmenku. Prav tako mu daš s tem vedeti, da bo tudi on moral čakati na tvoj odgovor, ko boš s prijateljico na kavi.

 

2. Pusti se ''počakati''

Pusti se počakati. S tem ne mislimo na zamujanje, ki ga moški res ne marajo. Bodi drzna in mu vzbudi zanimanje, in ko bo prijel za vabo, se preprosto poslovi in pojdi domov. Naj se malce potrudi, vendar tega ne počni v nedogled. Moški imajo radi izziv, ampak dolgo pa ne bodo čakali.

 

3. Ne bodi izbirčna pri hrani

Ne bodi fina in si privošči sladico na zmenku, ki pa jo deli z njim. To mu bo všeč. Še bolj pa bo presenečen, če ne boš naročila solato, ampak zrezek. 

 

4. Drzna v zadani nalogi

Ti je všeč nekdo, ki ga prvič srečaš? Naredi prvi korak! To jih najbolj privlači ... da si drzna, samosvoja in samozavestna. Vroči pogledi naj mu dajo vedeti, da komaj čakaš, da bi bila na samem. Naj ti ne bo nerodno, samo enkrat se živi ;)

 

5. Povej svoje mnenje, a ne skači v besedo

Nikar se ne strinjaj z vsem, kar reče. Če imaš glede določene teme svoje mnenje, ga povej, argumentiraj in stoj za njim. Ženska samozavest je njeno najmočnejše orožje. Moški obožujejo ženske, ki znajo izraziti svoje mnenje.

 

6. Nežna, a hkrati groba

Razvajaj ga, saj ni prijetnejšega razvajanja za moškega, kot gledanje televizije, medtem pa ga nežno čohaš z nohtki ali konicami prstov. Vzbudi romantično vzdušje in se prepusti.

 

7. Šepetanje

Ne bodi preglasna, kakšen stavek lahko zašepetaš. Ker te ne bo dobro slišal, se ti bo približal in takrat ga le lepo poglej. Če sta skupaj na glasni zabavi, se nežno dotakni njegovega ušesa, ko mu govoriš vanj. Ne bodi jezna, če ne bo mogel slediti tvoji zgodbi. To je tvoj cilj.

 

8. Uporabi seksi telesno mimiko

Seksi telesna mimika je zagotovo eden pomembnejših ženskih atributov. Za dodaten trik, ki kar kriči po ženstvenosti in eleganci, usmeri svoje telo proti njemu ter prekrižaj noge. Nato se nežno dotakni svojih kolen, vsakič, ko začneš stavek.  

 

9. Izgovarjaj njegovo ime

Večkrat ga ogovori po njegovem imenu. Moški obožujejo, ko ženska izgovori njegovo ime, saj si pri tem predstavlja, kako bi to zvenelo med rjuhami. Še najbolj pomembno pa mu je, da si si ga zapomnila.