Tvoja pričeska o tebi razkriva veliko več, kot si misliš!

Kakšno pričesko imaš pa ti?
Ključne besede:
   pričeska    osebnost    psihologija    test    frizura    ženska    pomen

Ženske dajejo svojim lasem in frizuri velik pomen, zato se ni čuditi, da imajo včasih pred frizerjem celo večji strah kot zobozdravnikom. Pa si vedel, da način, kakšno frizuro ima, oziroma kako si spne ali počeše lase, pove veliko o njeni osebnosti? No, vsaj tako spet pravijo strokovnjaki za tovrstne psihološke značilnosti :) 

 

 

1. Odprta si za nova znanja in izkušnje. Si velika optimistka, vedoželjna, rada bereš in spoznavaš nove ljudi. Kljub temu da si precej optimistična, te znajo ljudje hitro razočarati. 

 

2. Si samozavestna ženska, ki se ne ozira na komentarje in mnenje drugih. Okoli sebe ne potrebuješ velikega števila prijateljev, ampak le peščico najbolj iskrenih in zvestih. Tvoja energija in smeh sta nalezljiva.

 

3. Si ponosna in motivirana ženska. Vedno si zadaš ogromno ciljev in narediš vse, da jih dosežeš. V večini ti uspe doseči vse, česar si zaželiš. Ne zanimajo te dolgočasni pogovori, saj ti jemljejo čas in energijo. Zanimajo te umetniške stvari.

 

4. Si ženska bojevnica. Močna, samozavestna, ki se ne boji udariti z roko po mizi. Ljudje, ki so ti blizu vedo, da znaš biti tudi zelo nežna in krotka, a tega v javnosti ne pokažeš. Ceniš iskrenost in poštenost, sovražiš prevaro in zahrbtnost.

 

 

5. Si kreativna oseba, ki veliko ustvarja in bere. Ne maraš monotonosti, si precej introvertirana in se pogosto ukvarjaš s poezijo. 

 

6. Si zelo odprtega duha in vedno pripravljena pomagati. Tudi neznancem. Pogosto si razočarana nad ljudmi, ki nimajo sočutja in so nesramni do drugih. Če si slabe volje, rada zajokaš in te ni sram pokazati solza.

 

7. Si poslušna oseba, ki dobro opazuje svet okoli sebe in je v koraku z dogajanjem. Imaš vse značilnosti dobrega vodje in se pogosto ukvarjaš z vodenjem skupin zaposlenih. 

 

8. Kljub temu da deluješ zelo umirjeno in nenevarno, lahko eksplodiraš, ko te nekaj ali nekdo razjezi. Tvoje impulzivno vedenje te pogosto stane kakšnega čudnega zavijanja z očmi, a te to ne gane preveč. 

 

 

9. Imaš zelo izrazito moč samokontrole in samodiscipline. Si zelo samozavestna, nisi impulzivna in vedno raje dvakrat premisliš, preden se odločiš. 

 

10. Si kreativna, inteligentna in imaš čut za estetiko. Vedno si rada obkrožena z ljudmi s podobnim smislom za humor in enakimi načeli. 

 

11. Si zelo dobra prijateljica in vedno rama za tolažbo. Si umirjena oseba, na katero se lahko zaneseš tudi sredi noči. Vedno si pripravljena pomagati in prijateljem stati ob strani v težkih trenutkih.

 

12. Si dobra organizatorka. Zelo težko drugim dovoliš, da ti plačajo pijačo, saj si rada samozavestna in neodvisna. Ne maraš komplicirati in si rada čim bolj poenostaviš življenje. 

 

 

13. Si optimistična oseba, ki ceni vsak trenutek življenja in ga želiš izkoristiti do potankosti. Zelo težko se razjeziš, čeprav tvoji bližnji menijo drugače. Imaš zelo močno osebnost, kar pogosto prestraši nasrotni spol. 

 

14. Si praktična oseba, ki je ne zanimajo tuje drame, trači in podobno. Z dvignjeno glavo drviš skozi življenje in obožuješ potovanja. 

 

15. Na trenutke znaš biti precej zasanjana in lahko ure preživiš ob dobri knjigi ali si pripravjaš okusne jedi. Si precej spretna z rokami, zato so ročni hobiji idelani zate.

 

16. Si mirna oseba, ki pa zna biti tudi zelo hladnokrvna. Imaš izredno močan karakter, ki ti ga mnogi zavidajo, saj deluješ, kot da te popolnoma nič ne moreč vreči iz tira.