Ob kateri uri hodite spat? To o vas pove naslednje ...

Ste nočna ptica ali hodite spati s kurami?
Ključne besede:
   spanje    ura    pomen    opis    osebnost    odhod    postelja

Greste spat s kurami ali ste nočna ptica? Pravijo, da se osebnost ljudi prepozna tudi po tem, ob kateri uri gredo v posteljo.

 

Med 20. in 22. uro

Cenite spanec in veste, da je potreben, da naslednji dan funkcionirate kar se da dobro in ste zbrani. Zdravje vam je zelo pomembno, saj se zavedate, da boste le tako zmožni opraviti vse izzive in se soočiti z neprijetnimi situacijami, ki s vam lahko zgodijo čez dan. Če hodite spati zgodaj, to označuje tudi to, da ste čez dan pridni, delovni in marljivi, saj vse opravite tako, kot ste si zadali in ni potrebe po tem, da delate pozno v noč. 

 

 

Med 22. in 24. uro

Morda med 22. in 24. uro radi pogledate film, preberete dobro knjigo ali pa vse dokler ne greste v posteljo, nekaj delate in se skoraj ne ustavite. Običajno sem spadajo tisti, ki radi čez dan zadremajo, nato pa ne morejo zaspati. Ljudje so radi v vaši družbi, saj ste oseba, ki večino časa prekipeva od energije in dobre volje. Na trenutke znate biti tečni, a vam nihče ne zameri. 

 

 

Med 24. in 2. uro zjutraj

Ste precej umetniška in kreativna duša, ki za delovanje potrebuje mir in tišino. Vaše telo se dodobra zbudi šele ponoči in takrat je pravi čas, da naredite tisto, česar čez dan niste uspeli. Pomanjkanje spanca na vas ne vpliva slabo, saj ga znate nadomestiti s tem, da se pravilno prehranjujete, dovolj gibate in s tem vašim možganom dovedete dovolj kisika, da delujete skozi dan normalno. Na trenutke pa se zgodi, da ste razdražljivi, takrat vas morajo pustiti na miru. 

 

 

Po 2. uri zjutraj

Ojoj. Ste oseba, ki ima najbrž službo pozno popoldne in niste prav nič jutranja oseba. Jutranja kava, zajtrk in prvo jutranje sonce so stvari, ki vam niso ravno povšeči ter jih najraje kar prespite. Zbujanje na čas kosila je nekaj, kar je na vašem urniku nekaj čisto vsakdanjega. Ste oseba, ki rada živi tako, kot paše le njej in se ne ozirate na druge.