Barva denarnice vam sporoča, če v vaše življenje prinašate bogastvo

Kakšne barve je pa vaša?
Ključne besede:
   denarnica    barva    pomen    bogastvo    feng shui

Denarnica je pomembna, saj v njej nosite vse pomembne stvari, ki se tičejo tega, da v vaše življenje priteka ali celo odteka denar. Poglejte si, kakšna barva denarnice je najboljša, da bodo vaše finance kar se da stabilne.  

 

RDEČA -> to je barva, ki privlači bogastvo in izobilje. Je barva ognja, ki spodbuja pritok denarja v vaše življenje. Po feng shui-ju je rdeča denarnica več kot dobrodošla. 

 

ROZA -> je priljubljena barva denarnice pri ženskah, saj je sproščujoča in skrbi za materialne dobrine. Je odlična barva za priklic denarja in ohranja obilje. 

 

ORANŽNA BARVA -> spodbuja zadovoljstvo ob zapravljanju denarja, zato jo ne priporočajo za barvo denarnice. Je barva, ki velja za veselo, razigrano in radoživo, ki osvobaja in celo sprošča, kar pa vodi k pretiranemu trošenju denarja.

 

RUMENA ali RJAVA -> to sta zemeljski barvi, ki financam dajeta stabilnost, zanesljivost in zaupanje. Pomagata pri tem, da se pri nakupih odločate trezno in vas varujeta pred brezglavimi nakupi, ki jih kasneje obžalujete. 

 

ZELENA -> barva, ki spodbuja rast in ideje, kako bi prišli do denarja. Razmišljate na način, kaj v resnici potrebujete in česa ne. Vaš denar je uravnotežen. 

 

MODRA ali ČRNA -> pritok bogastva in blaginje v vaše življenje. Črna velja za najboljšo barvo denarnice, a ni za vsakogar. Če se z njo ne počutite dobro, potem je raje ne imejte ob sebi, ker bo denar le odtekal.

 

TURKIZNA -> barva izraža kreativnost in z njo povezano izobilje. Spodbujala vas bo pri dobrih nakupih in vam dajala ideje za pridobivanje denarja v vaše življenje. S to barvo ne boste nakupovali pod vplivom čustev, ampak precej trezno. 

 

VIJOLIČNA -> gre za barvo, ki ni ugodna za vsakogar. Je barva ki poveča domišljijo, zato lahko zapravite več, kot bi običajno morali. Spodbuja spremembe. 

 

ZLATA, BELA, SREBRNA in SIVA -> stabilne finance, ki delujejo pod vplivom ljudi, ki imajo resen um in ne razmišljajo brezglavo. Gre za barve luksuza in bogastva ter so dovzetne, da v vaše življenje prinašajo bogastvo.