6 neopaznih znakov, da uničujete svojo zvezo in se sploh ne zavedate

Tudi številka 6 je v večini primerov velik ''krivec''
Ključne besede:
   razmerje    napake    prepir    ženska    uničevanje    nervoza    ljubosumje    propad

Imate občutek, da v vajinem razmerju nekaj ni v redu? Običajno sta za prepir kriva dva, a lahko se zgodi, da je kriva le ena oseba, ki nonstop išče neke napake. Običajno ta oseba uničuje razmerje in se sploh ne zaveda, kako to vpliva na partnerja. Svojih napak žal ne vidi in jih tudi ne prizna.

 

6 stvari, s katerimi uničujete razmerje:

 

1. Venomer ste nervozni 

So velike stvari in so čisto brezvezne malenkost, zaradi katerih se venomer obremenjujete in ste nervozni. Ta vaša nervoza v obup spravlja tudi partnerja, ki tega ne bo več dolgo prenašal.

 

2. Vedno drama

Nekaj vas vrže iz tira in popolnoma vam popustijo zavore. Začnete se jeziti in zganjati pravo dramo, ki pa nikakor ni potrebna. 

 

3. Vi ste tisti, ki vedno začnete prepir

Za vsako malenkost najdete nekaj, da zaženete prepir, ki se nato sprevrže v pravi kaos. Le pomislite, kolikokrat za prazen nič znorite, čeprav bi lahko zadevo rešili na umirjen način. 

 

4. Brez razloga zganjate ljubosumje

Nič ni narobe, če pokažete malce ljubosumja, a je dobro, da tega ni preveč. S tem boste uničili razmerje prej, kot si mislite. Zaupanje je bistvo trdne zveze in če imate občutek, da ga ni, potem premislite, če ste s pravim partnerjem. 

 

5. Ponižujete ga

Včasih partnerja nevede užalite, ker ste prepričani, da mu boste s tem storili dobro. Vedno mu govorite, da nečesa ne zna, da je v nečem slab in da je bolje, da ne počne ničesasr, ker vedno vse naredi narobe. S tem mu zagotovo ne boste pomagali, ampak se mu boste čez čas le zamerili. 

  

6. Nezadovoljni ste sami s sabo

Saj poznate tisti rek: Najprej moraš ljubiti sebe, da lahko ljubiš druge. Če sebe nimate dovolj radi, se ne cenite, ne spoštujete, potem ne morete tega dati naprej. Zaradi tega vaš partner trpi, saj mu ne nudite dovolj ljubezni in topline, ki bi jo potreboval. Delajte na sebi in razmerje bo počasi dobil