ŠOKANTEN VIDEO: Ob ogledu TEGA, bo vsakemu staršu zaledenela kri!

Ta otrok je imel GROMOZANSKO srečo!
Ključne besede:
   tovornjak    video    otroci    prečkanje    grozljivo    sreča v nesreči    cesta    nepazljivost

Po spletu je zaokrožil grozljiv posnetek otrok, ki prečkajo cesto, ko nenadoma iz druge strani pripelje velik tovornjak. Zgodba bi bila lahko usodna za enega dečka, ki se je znašel na cestišču in je za las ušel smrti, če bi ga zbil ogromen tovornjak.

Vsi vemo, da je prečkanje čez cesto skrajno nevarno in že samo sekunda nepazljivosti lahko privede do grozljive katastrofe, ki se lahko konča smrtno. Deček na posnetku je imel gromozansko srečo, da je vozniku tovornjaka pravočasno uspelo ustaviti vozilo in se je tako hitro odzval na dogajanje. Nihče od otrok ni bil poškodovan, prav nihče pa si noče niti zamišljati, kako bi se stvar lahko končala.

 

Ob ogledu videa, se bo vsem naježila koža, sploh pa staršem, ki si sploh ne želijo predstavljati, da bi se nekomu od njihovih otrok pripetilo kaj takšnega. Na srečo se je vse končalo dobro, a bi bile lahko posledice nepredstavljivo hujše. Obstajajo pa tudi zgodbe brezsrčnih staršev, ki svoje otroke ne spoštujejo in jim povzročijo nemalo bolečine. 

 

Preberite si primer žalostne zgodbe ženske in njenega nasilnega moža, ki se je spravljal tudi na otroke. Kliknite TUKAJ!