PRIVLAČNA & SEKSI v samo 5 korakih: Imate te stvari doma?

Rdeč lak in rdeča šminka sta dovolj, da se bo obrnil za vami ;)
Ključne besede:
   seksi    zapeljivo    dom    ženska    stvari    omara    nepogrešljivo

''Nikoli nimam nič pametnega za obleči!'' Je tipičen stavek večine žensk, ki stojijo pred polno omaro in ne vedo, kaj dati nase. Prepolna omara zna biti velika težava, saj se v njej nahaja na kupe kosov oblačil, dodatkov, ki le zavzemajo prostor in nimajo prav nobene koristi. A dobro je vedeti, česa v ženski omari ne sme manjkati, pa čeprav so to stvari, ki jih ne potrebujete za vsak dan. 

 

Če tudi vi spadate med ženske, ki ne vedo, kaj obleči, pa si zapomnite vsaj teh 5 stvari, ki jih je dobro imeti za posebne trenutke: 

 

1. VISOKE PETE

 

Vsaka ženska bi morala imeti doma vsaj en par visokih pet, ki jih obuje za posebne priložnosti in si takrat upa biti malce bolj drzna. Če je vaša omara polna nizkih čevlje ni nič narobe, a vsekakor morate imeti na zalogi tudi tiste, ki vas bodo naredile privlačno in še bolj ženstveno.

 

2. MALA ČRNA OBLEKA 

Črna ne gre nikoli iz mode, zato je prav, da imate v omari vsaj eno črno obleko, v kateri se počutite dobro in se jo lahko oblečete kadarkoli in kjerkoli. ''Mala črna oblekica'' kakor ji pravijo, bi morala biti del vsake ženske garderobe.

 

3. MAJICA Z GOLIMI RAMENI

 

Ženska, ki pokaže ramena, je v očeh moških izredno zapeljiva in očarljiva. Če so še do pred kratkim, za zapeljive ženske atribute obravnavali prsi, zadnjico in trebuh, so sedaj drugačni časi. Zato se ne sekirajte, če imate maščobne blazinice, saj moški gledajo nekam drugam - zdaj veste kam ;)

 

4. RDEČ LAK ali ŠMINKA

 

Rdeča je barva strasti in poželenja. Ženski rdeči nohti že od nekdaj veljajo, za najbolj zapeljiv detajl in se jim ne upre noben moški. Če radi eksperimentirate z različnimi barvnimi odtenki, verjemite, da z rdečo ne boste nikoli zgrešili - bodisi na zabavi, sestanku ali v prostem času. Rdeča šminka pa je prav tako številka 1, ko gre za zapeljevanje in poglede. Ženska, ki zna rdečo šminko nositi in pri tem ne pretirava z ostalimi ličili, bo zagotovo zadela v terno in ujela veliko pogledov.

 

5. ZAPELJIVO SPODNJE PERILO ali SPALNA SRAJCA

 

Tako, kot v ženski omari ne sme manjkati male črne obleke ali visokih pet, je tudi zapeljivo spodnje perilo pomembno. To je perilo, ki ni za vsakodnevno nošenje, ampak za erotične trenutke in posteljne aktivnosti. Zapeljivo perilo, ki je prosojno, čipkasto in včasih malce neudobno, je prava popestritev za spolnost, zato naj ne manjka v vaši omari. Prav tako je prav, da imate na obešalniku seksi prosojno spalno srajco, ki več odkrije, kot zakrije.

 

Zavedamo se, da najraje zaspite v svoji razvlečeni pižami, a vas bo partner zagotovo vesel, če boste kdaj zraven njega legli v zapeljivi spalni srajci - verjemite, da boste bolj malo spali in se vama lahko obeta dolga noč.