Kaj o vas razkriva ROLICA PAPIRJA? Vse je odvisno, kako jo obrnete!

Ste vodja ali sledilec?
Ključne besede:
   wc    toaletni papir    rolica    postavitev    pomen    osebnost    karakter

Preverite, kaj o vas razkriva rolica papirja. Vse je v tem, kako jo obrnete in kaj to pomeni. 

 

 

ROJENI VODJA

 

Kot oseba ste zelo dominantni, včasih celo malce preveč ukazovalni. Čeprav morda na prvi pogled delujete strogo, ste v resnici zelo zabavna in prijetna oseba. Ničesar se ne lotite na pol, ampak vse stvari vedno naredite perfektno in popolno. 

 

V ljubezni hitro pokažete, česa si želite in kaj potrebujete. V razmerju vedno pokažete spoštovanje, veliko mero iskrenosti in prisegate na to, da je komunikacija tista, ki je najbolj pomembna za uspešno sodelovanje med partnerjema. Partnerju ste v veliko oporo in ponos.

 

V karieri znate biti precej uspešni, le, če se lotite nečesa, kar vas veseli 100%. Ne želite opravljati določenega dela le zato, da boste dobro zaslužili, čeprav se zavedate, da je denar prav tako pomemben. Za svoje sanje garate in na koncu uživate sadove. Služba, kjer imate vi glavno besedo je nekaj, kar vas še bolj žene naprej.

 

 

SLEDILEC

 

Kot oseba ste zelo umirjeni in nikoli ne zganjate drame za prazen nič. V življenju vas zanima veliko stvari, za to včasih ne veste točno, kaj bi počeli, da bi vas osrečilo. Obožujete trenutek, ko lahko pobegnete na izlet ali nekam, kjer ste sami s svojimi mislimi. Ne prenesete, če vas nekdo obrekuje ali o vas misli najslabše, še preden vas dobro spozna. 

 

V ljubezni včasih prepozno izrazite česa si želite in se zato počutite malce zapostavljeni. Od partnerja zahtevate veliko ljubezni, sami pa ne znate izraziti, kaj v resnici točno potrebujete. Najraje se zaljubite v nekoga, ki stoji z nogami trdno na tleh, se zna pošaliti in ima veliko potenciala, kot družinski človek. V razmerju imate ob sebi radi nekoga, ki vas vodi, vam stoji ob strani in vas usmeri na pravo pot, kadar izgubite občutek, kako naprej.

 

V karieri prehitro obupate, čeprav v sebi skrivate veliko talenta, ki bi ga morali negovati, na njemu delati in rezultati bi se zagotovo pokazali čez nekaj časa. Uživate v stvareh, ki so nekoliko drugačne in pri tem radi komplicirate. Premalo ste vztrajni. Če bi lahko, bi počeli nekaj povsem svobodnega, kjer ne bi bili vezani na čas ali dan.

 

Preberi še: 
RESNIČNA ZGODBA: Rane, ki krvavijo globoko in brez besed