V kavo dodajte 3 sestavine in poskrbite za hitrostno kurjenje maščob!

Med, cimet in kokosovo olje namesto sladkorja ter mleka!
Ključne besede:
   kava    maščobe    kurjenje    sestavine    med    kokosovo olje    cimet    hitrostno

Vsi bi radi čim hitreje shujšali in stopili odvečne maščobne blazinice, ki nam nemalokrat povzročajo slabo voljo. Medtem, ko vsakodnevno uživate kavo s sladkorjem in mlekom, svojemu telesu ne naredite nikakršne usluge, zato je čas za spremembe. Pijte črno kavo, ki je za vaše telo bolj zdrava, a ji dodajte še tri sestavine in poskrbite za topljenje maščobnih blazinic brez kakršnegakoli truda. 

 

Potrebujete 3 sestavine: 

 

~ 2 žlički medu

~ 1 žlička cimeta

~ 1 žlička kokosovega olja

 

Potek:

Vse tri sestavine zmešajte v kavo, ki pa jo morate spiti brez sladkorja in mleka. Za še boljše rezultate pijte takšno kavo 2x na dan, zadostovalo pa bo tudi, če to naredite vsaj enkrat v dnevu (za boljše rezultate bolj zjutraj). 

 

ZAKAJ MED? To je naravno sladilo z nizkim glikemičnim indeksom, ki je vsekakor boljše od sladkorja. Če imate radi sladko kavo, je med idealna rešitev za vas.

 

 

ZAKAJ CIMET? To je odlično zdravilo, ki ima ogromno pozitivnih lastnosti za zdravje človeka. Cimet namreč znižuje nivo sladkorja v krvi in pospešuje delovanje metabolizma. S tem načinom boste pospešili izgorevanje maščob okoli trebuha in ohranili vitko ter zdravo telo.

 

 

ZAKAJ KOKOSOVO OLJE? Ta sestavina je idealna za zdravje in delovanje celotnega telesa. Z njegovim uživanjem si boste še bolj pospešili delovanje metabolizma in poskrbeli za dodatno izgorevanje ostalih maščob v telesu. 

 

 

Preberi še: 
RESNIČNA ZGODBA: Rane, ki krvavijo globoko in brez besed