Izberite znak, ki vas NAJBOLJ privlači in ugotovite, kaj ste počeli v prejšnjem življenju

Morda vas napake iz preteklosti spremljajo še danes ...
Ključne besede:
   karma    test    preteklost    sedanjost    pomen    dogodki    nesreča    življenje

Karma je izraz, ki označuje ezoterični pomen vzrokov in posledic, ki sledijo vsakemu dejanju. Zaobjema vse, kar počnemo, smo počeli in bomo počeli. Gre za dejanja v preteklosti, sedanjosti in prihodnosti. Če bi na kratko povzeli, bi lahko rekli, da vsa dejanja, ki smo jih ''zakrivili'' v preteklosti določajo našo sedanjost. Poglejte si, tri znake in ugotovite kateri vas najbolj privlači oziroma vam je najbolj všeč. To pove, kaj ste počeli v preteklosti in na kakšen način se danes s tem soočate.

 

IMELI STE NEZDRAV LJUBEZENSKI ODNOS

 

 

V prejšnjem življenju ste imeli veliko težav v ljubezenski odnosih in zgodilo se je, da so vas velikokrat zapustili. Zato danes zelo cenite svoje razmerje in vanj vlagate veliko ljubezni. V partnerju velikokrat vidite preveč dobrih stvari, slepi pa ste za tiste slabe, saj se bojite, da bi zveza razpadla. Ste oseba, ki raje vztraja v slabi zvezi, kot bi bila sama. To, da bi vas zapustili bližnji in osebe, ki vam pomenijo ogromno, vas zelo straši. Zlomljeno srce in razočaranje, ki ste ga imeli v prejšnjem življenju, ne želite podoživljati nikoli več, zato so vam odnosi na prvem mestu. 

 

 

NIMATE ZAUPANJA VASE IN V SVOJE CILJE

 

 

V prejšnjem življenju ste bili preveč samozavestni in egoistični ter velikokrat leteli višje, kot bi morali. Čeprav niste dosegali dobrih rezultatov, ste še vedno delali po svoje. Takšne in drugačne odločitve so vas postavljale pred težke finančne težave, s katerimi ste se komaj spopadli. Zaradi napak iz prejšnjega življenja, imate sedaj težave s samozavestjo in nizko sampodobo. Temu morate narediti konec in začeti verjeti v svoj uspeh. Prav tako je dobro, da ne poslušate drugih, ampak sebe in svoje želje. 

 

 

TEŽAVA Z ZAUPANJEM

 

 

V prejšnjem življenju ste bili žrtev prevare in obrekovanja, zato ste danes zelo previdni in ne zaupate kar vsakomur. V preteklosti so vaše zaupanje velikokrat izdali, zato se sedaj bojite, da bi se ta napaka ponovila in bi zopet potegnili na kratko. V zdajšnjem življenju ste zato previdni in se ne odprete vsem, ampak potrebujete čas. Ljudje, ki si pridobijo vaše zaupanje, jim vedno pomagate ter stojite ob strani. Če se zalotite, da kdaj podvomite v iskrenost drugih ljudi, niste krivi sami, ampak prejšnje življenje, saj ste zaradi tega zelo trpeli.