ASTROLOGIJA: Te 3 ženske so prave kraljice

Ste tudi ve med njimi?
Ključne besede:
   horoskop    astrologija    ženska    kraljica    nepremagljiva    lastnosti    karakter Jennifer Lopez je slavna levinja

Jennifer Lopez je slavna levinja

Tokrat so pozornost namenili 3 ženskim znamenjem, ki zaradi svoje osebnosti in tipičnih lastnostih veljajo za prave kraljice - v pozitivnem smislu. Gre za ženske, ki so v družbi izjemno priljubljene, a le če znajo to izkoristiti v pravo smer. 

 

LEVINJE, OVNICE in ŠKORPIJONKE

 

 

DUŠA ZABAVE -> rade se smejejo in uživajo v družbi ljudi, ki imajo dober smisel za humor. So osebe, ki so polne pozitivne energije in znajo še tako dolgočasen trenutek narediti zabaven.

 

ZVESTOBA DO GROBA -> osebo, ki jo ljubijo in jo imajo najraje jo ne bodo nikoli prizadele ter bodo vedno poskrbele, da ji bo v njeni družbi dobro. Bodisi gre za ljubezensko ali prijateljsko razmerje, se lahko nanje vedno zanesete.

 

NEPREMAGLJIVE -> ko se za neko stvar odločijo, bodo strmele k njej in se ne bodo ozirale na nikogar. V določenih zadevah so nepremagljive in to pokažejo tudi navzven.

 

RAZGLEDANE -> poleg tega, da so privlačne in šarmantne so tudi zelo inteligentne. Vedo, da je splošna razgledanost prav tako pomembna, kot skrb za zunanji videz. Z njimi se lahko pogovarjaš o resnih stvareh, po drugi strani pa nasmeješ od srca.

 

USPEH NA DLANI -> znajo se boriti in spopasti z najtežjimi izzivi, čeprav se jim včasih zdi, da jim stvari spolzijo iz rok. Bolečino dobro prenesejo in pokažejo svetu, da so močne. Vedo, da bodo s trdim garanjem žele prave sadove, zato ne obupajo zlahka.

 

PREDANE LJUDEM, KI JIH IMAJO RADE -> so osebe, ki so predane in to pokažejo na daleč. Ljudi, ki jih imajo rade ne puščajo na cedilu in si zanje vedno vzamejo čas. Čeprav včasih veljajo za ljudi, ki se jim vedno nekam mudi, si bodo z veseljem vzele čas in z vami spile kavo.