Kaj o vas pove oblika pričeske ...

Razmišljate o spremembi? Morda je sedaj pravi čas za to!
Ključne besede:
   lasje    pomen    pričeska    oblika

Ženske tekom svojega življenja velikokrat spremenijo tudi pričeske in ravno s tem je povezan tudi njihov karakter. Lasje so tisti, ki o osebi sporočajo več kot si mislite. Če zelo radi spreminjate svojo pričesko ali pa se še odločate, kaj bi z njo naredili, vam bodo morda spodnje razlage dale vedeti, kaj pomeni, če si želite kratkih las ali ste zadovoljni s svojimi dolgimi lasmi.

 

ZELO KRATKI LASJE

 

Ste zelo samozavestni, družabni in priljubljeni. V življenju ste spretni in se znajdete v marsikateri situaciji. Ni vam težko navezati novih stikov in najti novih prijateljev. Radi imate posle, kjer pride vaša inteligenca do izraza in lahko pokažete svoje talente. Težave znate reševati umirjeno in na zelo pošten način.

 

PAŽ PRIČESKE IN PRIČESKE DO RAMEN

 

Ste zelo direktni in iskreni. Vedno govorite resnico, tudi takrat, ko ni slišati najlepše. Zelo dobro znate usklajevati svoje privatno življenje in službo. Ste neustrašljivi, radi tvegate in ste zelo organizirani. Ne marate rutine in hrepenite po novostih, ki vas navdajajo s pozitivno energijo. Kompliciranja skorajda ne poznate in si v življenju naredite vedno tako, da se počutite kar se da udobno. 

 

VALOVITA PRIČESKA, RAHLO ČEZ RAMENA

 

Radi ste urejeni, sofisticirani in izžarevate pravo žensko energijo. Obožujete umirjene, skladne barve, ki jih največkrat tudi oblečete. Obožujete klepetati z osebami, ki vas nasmejejo ter se z njimi počutite sproščeno. Vaša naravna lepota je posebna in privlači večino okoli vas. Ljubite izzive in nove projekte, ki so zahtevni. Ste oseba, ki se lahko nanjo zanesejo in z vami obdržijo dolgo prijateljstvo.

 

DOLGI LASJE

 

Ste strpna oseba, ki ima rada stvari pod kontrolo in se drži določenega plana. V ljubezni iščete dolgotrajno zvezo in date vedno vse od sebe, ko gre za nekoga, ki ga imate radi. Pri izbiri partnerjev ste šibki, saj ste zelo izbirčni in zahtevni. Za svoje sanje in cilje ste se pripravljeni boriti in ravno zato vam velikokrat v življenju uspe.