Dvojkina poletna patrulja

Najboljša osvežitev to poletje v Ljubljani

 

Poletje v Ljubljani bo vroče... in letos ga bo hladila Dvojkina poletna patrulja. 

Le dobro glej na cesto in če nas opaziš, te takoj osvežimo z luštnimi nagradami. 

Vse poletje - po vsej Ljubljani. 

 

Dvojkina poletna patrulja se vozi v Golfih Avtocentra Kondor 

AVTOCENTER KONDOR, Letališka 9a, Ljubljana

 

AC Kondor Ekskluzivno specializirani servisno prodajni avto center Volkswagen

Da ne bo pomote, nismo mi samo tisti, ki prodajajo vozila Volkswagen. Vendar pa smo samo mi prvi in edini ekskluzivno specializirani za Volkswagen. Nahajamo se v še edinem stoječem »hangarju« bivšega Ljubljanskega letališča, kjer je prvič pristala tako znana Dakota DC-3. Zaradi tega je naš prodajni center pod spomeniškim varstvom in ima poseben ambient.

Naš avto center ponuja vse profesionalne storitve, ki so za nas in stranke standard. Nudimo vam prodajo novih in rabljenih vozil; prav tako servis, ki je izključno specializiran za popravilo vozil Volkswagen, in tudi ročno avtopralnico, prodajo dodatne opreme in nadomestnih delov. Izpostavili bi, da vam v našem avto centru lahko ponudimo tudi zelo kvalitetna rabljena vozila. Prav tako vam je na voljo še kleparsko ličarska dejavnost ter vse druge storitve, ki naj bi jih takšen center kot je naš imel.

Omenim naj še, da imamo tudi licenco Euroservisa kar pomeni , da lahko pri nas servisirate vse znamke vozil z rezervnimi deli enakovrednimi originalnim rezervnim delom. Veliko pozornosti namenjamo ženski populaciji voznic. Zato tako v prodajnem kot v servisnem sektorju najdete zaposlene ženske. Naša mlada in predana vas vabi, da nas obiščete in se prepričate o naših odlikah, katere potrjuje tudi standard ISO 9001 in seveda naš nov moto storitev s petimi zvezdicami. Stranke nam zaupajo že skoraj trideseto leto.

 

 

Z nami pa bodo vse poletje tudi 

 

RIO MARE

Rio Mare. Pravi italijanski okus


Rio Mare je odlično živilo zaradi svojih hranilnih lastnosti in odlična alternativa za vse, ki nimajo časa ali možnosti za kuhanje sveže ribe. Nudi popolnoma enakovreden obrok kot da bi jedli sveže ulovljeno ribo!

Ribe so ključna sestavina zdrave in uravnotežene prehrane, saj so bogate s snovmi, kot so beljakovine, fosfor, Omega 3, vitamini B12 in PP, ki blagodejno vplivajo na naše telo. Rio Mare ponuja širok izbor okusnih in zdravih jedi praktično kjerkoli si v vsakem delu dneva.

Več o Rio Mare najdeš TUKAJ

 

 

AIRABELA 

 

Daikin je japonsko podjetje in svetovno priznan proizvajalec z več kot 90-letnimi izkušnjami na področju proizvodnje visoko kakovostne opreme za klimatizacijo zraka za industrijsko, komercialno in stanovanjsko uporabo ter že 55 let vodilni v tehnologiji toplotnih črpalk. S konstantnim vlaganjem v razvoj znanja in tehnologije, je postal vodilni inovator in ponudnik naprednih, visoko kvalitetnih in okolju prijaznih izdelkov na področju klimatizacije zraka.

Podjetje Airabela je vodilni uvoznik za Daikin proizvode v Sloveniji. Razstavni salon imamo v Ljubljani, kjer strankam nudimo strokovno in iskreno svetovanje ter ogled klimatskih naprav in toplotnih črpalk v živo. Vabljeni!

Več na www.airabela.si

 

TOVARNA ORGANIKA

 

 

Spletna trgovina, kjer dobite vse za izdelavo domače kozmetike, naravnih mil in sveč. Klikni in si poglej ponudbo.