Moški so nori na ženske, ki nosijo TOLE!

8 oblačil in dodatkov, ki jim zmešajo glavo
Ključne besede:
   moški    ženske    oblačila    dodatki    noro    obsedeni    seksi

Večina moških je tistih, ki jim je vseeno, če je ženska oblečena v koraku z modo ali ne. Važno jim je le, da izgleda dobro, je zapeljiva in takšna, da jo rad pogleda. Obstajajo pa določena oblačila in dodatki, ki jim popolnoma zmešajo glavo. 

 

1. SEKSI OČALA - Ženske naj bi z očali izgledale bolj inteligentno, zapeljivo, poredno, kar moške zelo privlači.

 

 

2. USNJENA OBLAČILA - Z njimi ni dobro pretiravati, da ne boste izgledale preveč ''filmsko,'' a če boste nase nadele pravi kos usnjenega oblačila bo čisto slinast.

 

 

3. LAHKOTNE POLETNE OBLEKE - Zdaj je končno čas, da nase vržeš najbolj seksi, lahkotne in preproste obleke, ki plapolajo v vetru, so lahko malce prosojne, pokažejo ravno prav gole kože, kar bo moškega čisto obnorelo.

 

 

 

4. MOŠKE SRAJCE - Ženske običajno nase nadenejo moško srajco v filmih, po dobrem seksu in kadar so spodaj čisto gole. To sceno obožujejo tudi navadni ''smrtniki,'' ki vam bodo z  veseljem posodili eno svojih.

 

 

5. ŠPORTNE PAJKICE - Previdno pri nošnji pajkic, ki niso za vsako žensko zadnjico. Če jih rade nosite med športno aktivnostjo, boste zagotovo izpadle bolj zapeljive, kot če se v njih ležite pred televizijo, kjer vas nihče niti ne opazi.

 

6. PETE, KI POKAŽEJO GOLA STOPALA - Urejena stopala so tista, ki jih moški prav tako opazijo, sploh v poletnem času. Če pet ne nosite rade, pa jih lahko uporabite zgolj v spalnici - zagotovo se ne bo branil.

 

 

7. SEKSI SPODNJICE IN NAVADNA MAJICA - Ko je ženska doma je zagotovo najraje v razvlečeni trenirki, navadni majici in običajno brez nedrčka, ki zna biti neprijeten. Kaj pa, če bi si za spremembo nekega jutra ''pozabila'' obleči hlače ter mu zajtrk pripravila kar tako? 

 

 

8. MAJICE Z GOLIM HRBTOM - Niso vsi moški nori le ne dekolte in seksi zadnjice, ampak jih je vse več čisto norih, ko vidijo žensko, ki ima gol hrbet ter se ji vidi malce ramen. Takrat njihova domišljija dela na polno!