ASTROLOGIJA POROKE: To so najboljši možje glede na horoskop

4 znamenja, ki se v zakonu najbolje obnesejo!
Ključne besede:
   astrologija    mož    idealen    znamenje    lastnosti    poroka    uspeh

Astrologija razkriva tudi to, kateri moški se najbolje obnesejo v zakonu in s katerimi se ženske zagotovo ne bodo počutile zapostavljene. Astrologi so izpostavili 4 znamenja za katera so prepričani, da, ko se enkrat oženijo postanejo svojim partnerkam najboljši življenjski sopotnik.

 

Zakaj OVEN?

 

Mož v znamenju ovna je tisti o katerem sanja skoraj vsaka pripadnica nežnejšega spola. Je zelo odprtega duha in bo vedno strmel k temu, da bosta skupaj z ženo počela nove stvari in jima v zakonu ne bo nikoli dolgčas. Ko je enkrat poročen, svojo ženo razvaja in ji nudi vse kar potrebuje, v zameno, da mu to pozornost vrača tudi sama - če mu je ne bo, zna hitro odpeketati drugam. Ovni so tisti s katerimi lahko v zvezi ali zakonu ostane dolgoročno, a le, če je v zvezi dovolj ljubezni in seveda tudi 

 

 

Zakaj BIK?

 

Bik ima od vseh v horoskopu najboljše lastnosti za moža. Je dobrodušen in zvest svoji ženi. Nikoli ne bo zanemarjal svoje družine zaradi drugih interesov, ampak bo vedno na prvo mesto postavil svojo ženo in otroke. Njim bo nudil vse najboljše, da bodo živeli kar se da dobro in ne bodo nikoli v pomanjkanju. Rad ima ob sebi lepo in privlačno žensko ter se bo z njo v javnosti pokazal s ponosom. Ko se enkrat oženi, se običajno težko potem loči.

 

 

Zakaj DVOJČEK?

 

Mož v znamenju dvojčka ni posesiven in ne bo zganjal ljubosumja za brezveze. To so moški, ki so radovedni, družabni, zanimajo jih drugačne stvari, predvsem pa so zelo intelektualne narave. Ob sebi želi imeti žensko, ki bo kos njegovim interesom ter se bo z njim dopolnjevala tudi pri razmišljanju, ki je malce drugačno od ostalih. Rad flirta z drugimi, a nikoli na resen način - zgolj za zabavo. Ko enkrat najde žensko, ki ga bo razumela in ga podpirala pri njegovih stvareh in ga ne bo zadrževala, bo zakon z njim zelo uspešen.

 

 

Zakaj VODNAR?

 

Mož rojen v znamenju vodnarja je najplemenitejši in najboljši mož od vseh ostalih znamenj. Je pošten in zelo iskren, kar je v zakonu bistvenega pomena. Zelo je družaben, simpatičen in umirjen. Svojo ženo bo spoštoval in bil do nje zelo pozoren. Ob sebi ima rad žensko, ki je uspešna, ima cilje ter je samozavestna. Včasih vodnar deluje v zakonu nezainteresiran in egoističen, a gre predvsem za neko premišljenost in to, da želi pred žensko izpasti kavalir, ki se ne meče preveč ven.