12 TIPOV OBRVI: Njihova oblika o vas pove veliko

Oči so ogledalo duše, obrvi pa njihov okvir
Ključne besede:
   obrvi    karakter    osebnost    pomen    oblika

Obraz človeka razkriva marsikaj in že z enim samim pogledom lahko o njemu izveste veliko. Oči pa so tiste, ki so ogledalo duše, obrvi pa njihov okvir. Preberite si, v katero kategorijo spadate vi in kaj oblika vaših obrvi govori o vas.

 

POVPREČNE OBRVI S SREDNJE IZRAŽENIM LOKOM

 

 

Ste tradicionalna oseba, ki ne rada komplicira in ne dela nepotrebne drame. Ljudje so v vaši družbi radi, ker ste sproščeni in optimistični. 

 

 

ZELO DOLGE OBRVI

 

 

Zelo dobro prenašate stresne situacije in se z njimi tudi spopadate. Kot oseba ste zelo družabni, na trenutke razigrani in imate velik spekter stvari, ki vas zanimajo. Svoje težave rešujete sami in jih ne razlagate pred drugimi.

 

 

KRATKE OBRVI

 

 

Z nogami stojite čvrsto na tleh in na stvari gledate realno. Ne marate ljudi, ki vam tarnajo o svojih težavah, ker vam to jemlje energijo. Če imate v življenju nek cilj, ga boste dosegli, čeprav se boste na poti srečali z ovirami.

 

 

GOSTE OBRVI

 

 

Ste sigurni vase in verjamete v stvari, ki jih počnete. Ko so na obzorju težave, se z njimi znate spopadati in jih tudi rešiti. Na poti do zastavljenega cilja ste nezaustavljivi. Tuje mišljenje vas ne zanima, saj ste skoncentrirani na svoje življenje in vas ne briga, kaj si o tem mislijo drugi.

 

 

TANKE OBRVI

 

 

Ste občutljiva oseba, zato se konfliktom najraje izogibate. Reševanje svojih težav se najraje lotite mirno, brez prevelike drame. Premorete veliko sočutja in imate posluh za druge ljudi. Ste iskrena in umirjena oseba.

 

 

OBRVI VISOKEGA LOKA

 

 

Nasplošno ste oseba, ki zna biti na trenutke občutljiva in ne vedno razpoložena za pogovor. Ljudje, ki vas vidijo prvič, vas vidijo kot egoistične in arogantne, vendar ne drži. Svoj pravi obraz pokažete šele takrat, ko ljudem zaupate. Ste perfekcionist in do sebe zelo kritični.

 

 

OBRVI NIZKEGA LOKA

  

 

Znajdete se v vsaki situaciji, čeprav na prvi pogled izgleda nerešljiva. Vaša osebnost je zelo privlačna in zaželena. Imate namreč osebnost, ki je zmožna zgraditi trdne in dolgotrajne odnose. Dolga razmerja so vam pisana na kožo.

 

 

TRIKOTNE OBRVI

 

 

Dinamičnost je tista, ki vas opiše. V določenih situacijah reagirate hitro in se znate na hitro odločiti. Včasih vas vaša spontanost pripelje do neželenih rezultatov. Ste rojeni vodja in v vaši družbi ni dolgčas. Z odgovornostjo se spopadete in nikoli ne bežite od nje.

 

 

ZAOBLJENE OBRVI

 

 

Ste ljubeznivi in skrbni. Ko se na obzorju pojavijo težave, se jih lotite reševati po razumni poti, brez, da bi zganjali okoli tega preveliko dramo. Radi pomagate drugim, ne da bi za to, zahtevali kaj nazaj. 

 

 

RAVNE OBRVI

 

 

Življenje jemljete z veliko mero razumevanja in na stvari gledate iz realnega kota. Niste tip človeka, ki se prepušča sanjarjenju, ampak se stvari dejansko lotite. Ljudem vse poveste v obraz, brez ovinkarjenja, pri tem pa uporabite način, da jih ne prizadenete - vsaj ne vedno.

 

 

DIAGONALNE OBRVI

 

 

Bolj se obrvi nagibajo navzdol, bolj ste strastna oseba, ki je polna čustev in emocij. V življenju točno veste, kaj bi radi in kaj želite. Pot do uspeha boste vedno našli, pa čeprav vam bo to vzelo nekaj časa. Ljudje vas ne pozabijo zlahka, saj nanje pustite močen vtis.

 

 

KOMAJ VIDNE OBRVI 

 

 

Obrvi, ki so svetle in komaj vidne o vas povedo, da ste na trenutke nesigurni vase in se včasih preveč podcenjujete. Premalo zaupate vase in svoje sposobnosti. Agresivnega obnašanja ne poznate, zato vas imajo ljudje radi. Talente v sebi skrivate dolgo, saj se bojite neuspeha.

 

 

 

Domov | Ekipa | Združenje Radio2 | Program
Kontakt | Pogoji uporabe | Frekvence | Raba piškotkov | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del

Copyright © 2017 Radio 2