URA VAŠEGA ROJSTVA: Kaj razkriva o vas?

Hitro preverite vašo uro rojstva!
Ključne besede:
   ura    rojstvo    osebnost    človek    razkrito    pomen

Ura rojstva je prav tako pomembna, saj razkriva o človeku in njegovi osebnosti marsikaj. Preverite, kdaj ste bili rojeni in nato poizvedite, kaj o vas pravijo zvezde.

 

 

ROJENI OD 00:00 - 1:00

 

Osebe rojene v tem času imajo značilnost, da so bolj agresivne, s čimer je povezana njihova vzdržljivost. Okolica vas vidi kot trmaste in zelo ponosne. V ugodnih okoliščinah pa dosegate neverjetno ustvarjalne dosežke.

 

 

ROJENI OD 1:00 - 2:00

 

Besede, ki bi vas najbolj opisale so: moč, prestiž in status. Navadno se zgodi, da trpite, če teh 3 stvari v življenju nimate. Ste uspešni in v življenju iz tega črpate ogromno energije, ki vam je na voljo.

 

 

ROJENI OD 2:00 - 3:00

 

V tem časovnem obdobju so rojeni ljudje, ki imajo hkrati v življenju več vlog. Ste dinamični in znate navdušiti vsakega, ki ga spoznate. Zelo radi hitro izgubite zanimanje za stvari, ki ste jih začeli. Primanjkuje vam strpnosti.

 

 

ROJENI OD 3:00 - 4:00

 

Kot oseba ste nežni, občutljivi in ljudje vas lahko hitro prizadenejo. Ste zelo zvesti in naklonjeni ter temelj družinskega okolja. V življenju vam je pomembna finančna varnost in znate z denarjem ravnati spretno.

 

 

ROJENI OD 4:00 - 5:00

 

Vaše misli imate usmerjene k določenem cilju, ki vas žene naprej. Ste polni koncentracije in pozitivne volje. V vsakem poslu, ki se ga lotite znate najti smisel. Na določene osebe ste zelo navezani, kar jim občasno povzroča težave.

 

 

ROJENI OD 5:00 - 6:00

 

Najboljše se počutite takrat, ko vam iz kaosa uspe narediti red. Glede ljubezni se ne spuščate v podrobnosti in včasih težko ločite, kaj je pomembno in kaj ni. Radi zapravljate za stvari, ki jih ne potrebujete. Glede dela ste marljivi in odlično opravljate svoje naloge.

 

 

ROJENI OD 6:00 - 7:00

 

Ste šarmantna oseba, ki je rada oblečena elegantno in urejeno. Vaše stanovanje je v stilu in z veseljem vanj povabite prijatelje, kjer se vsi sproščeno družite. Vaša prijaznost do vsakogar, pa vas lahko tudi drago stane. Vaša največja nevarnost je, da se čustveno preveč predate.

 

 

ROJENI OD 7:00 - 8:00

 

Nimate dlake na jeziku in poveste tisto, kar mislite. Ste glasni in včasih nepremišljeni, saj mislite, da imate vedno prav. Pri delu znate doseči uspeh, saj ste dobri v tem, da podredite ostale. Ne marate nezaupljivih ljudi in spletkarjenja.

 

 

ROJENI OD 8:00 - 9:00

 

V življenju potrebujete veliko gibanja, se pravi športnih aktivnosti. Nenehno poskušate preseči meje, pa naj gre za socialne, duhovne ali nacionalne. Ste rojeni pustolovec, z veliko željo po adrenalinu.

 

 

ROJENI OD 9:00 - 10:00

 

Nenehno ste na preži in želite imeti zadnjo besedo. Imate velik talent za organizacijo in disciplino, ki vam pomagata pri doseganju zastavljenih ciljev. Dobro se počutite, če lahko pomagate drugim, sploh vaši družini, saj cenite človeške vrednote.

 

 

ROJENI OD 10:00 - 11:00

 

Za vas so vsi ljudje enaki in ne delate razlik. Imate občutek za delo, ste polni razumevanja in vedno odprti za nove ideje. Pri ljudeh ste priljubljeni, zato ste običajno obdani z iskrenimi prijatelji, ki vas cenijo.

 

 

ROJENI OD 11:00 - 12:00

 

Niste ravno človek, ki je rad v središču pozornosti, zato ste uspešni v vlogah, ki jih delate iz ozadja. Radi ustvarjate v miru, s čim manj stresa, da si lahko napolnite baterije. Ko dosežete mir, vas v življenju ne ovira nič.

 

 

 

ROJENI OD 12:00 - 13:00

 

V življenju preveč časa porabite za nepomembne zadeve. Materialna varnost in zaščita družine, pa sta najpomembnejša za vaš duševni mir. Za vzpostavitev stikov niste ravno najboljši, saj zelo redko naredite prvi korak.

 

 

ROJENI OD 13:00 - 14:00

 

Mnenja drugih vas pogosto vržejo iz tira ali pa se vam celo globoko usedejo v srce. Zato včasih mislite, da se vse, kar je nekdo rekel ali naredil, nanaša samo na vas. V življenju ste vztrajni in to vas lahko pripelje do izjemnega uspeha.

 

 

ROJENI OD 14:00 - 15:00

 

Odlikuje vas zvestoba, s čimer ste za nasprotni spol še bolj privlačni. Kadar se v življenju počutite, da niste dovolj izpopolnjeni, boste takoj poiskali drugega partnerja. Umetnost in kreativnost  sta v vašem življenju na visokem mestu.

 

ROJENI OD 15:00 - 16:00

 

Nanašate se na svoje občutke, ki jim sledite na vsakem koraku. Ste vljudna oseba, ki kar sije od zadovoljstva. Občasno znate biti razdražljivi, sploh, če vas nekdo brez vsakršne razlage zavrne.

 

 

ROJENI OD 16:00 - 17:00

 

V vašem življenju pomembno vlogo igra tudi denar, zato menite, da je vaša dolžnost v življenju pridobiti bogastvo. Ste sposobni, da stvari dojemate hitro in vnaprej, zato vam je v življenju velikokrat lažje kot drugim.

 

 

ROJENI OD 17:00 - 18:00

 

Ste perfekcionist in ste od tega kar malce odvisni. Zaradi tega vas cenijo tako zasebno, kot tudi poslovno. Ste zelo praktični in se znate uspešno soočati z ljudmi, ki nasprotujejo vašim načrtom.

 

 

ROJENI OD 18:00 - 19:00

 

Če ste dobro povezani z drugimi ljudmi v življenju, vedno dosežete svoje cilje. V prijateljskih odnosih včasih potrebujete veliko potrpežljivosti. Najbolj vas jezi nepravičnost, kar povzroči pri vas globoke zamere.

 

 

 

ROJENI OD 19:00 - 20:00

 

Imate apetit po tveganju, kar vam omogoča pomemben položaj v družbi. Skrbi vas, da bi izgubili pregled nad vrednostmi v stalni zvezi. Pomembna vam je lojalnost, skrb za druge in duhovni interesi - če tega nimate, ste večkrat konfliktni in v dvomih.

 

 

ROJENI OD 20:00 - 21:00

 

Privlači vas vse, kar je oddaljeno in neznano. Svoj eliksir življenja doživljate, ko potujete daleč v neraziskana področja. Zvestoba do groba ni ravno vaša značilnost. Ste optimistični in s tem lahko nalezete tudi ostale.

 

 

ROJENI OD 21:00 - 22:00

 

Zaradi premalo samozavesti vas drugi pogosto vidijo kot počasne in vase zaprte. Ko pa se enkrat prepustite in sprostite, oddajate v svojo okolico veliko toplote in sočutja. Veliko pozornosti namenjate ljubezni in strasti.

 

 

ROJENI OD 22:00 - 23:00

 

Ste inteligentna oseba in pogosto razmišljate drugače od preostalih ljudi. To vam omogoča, da obvladujete najtežje težave. Vedno ste v prednosti pred drugimi. Včasih ste arogantni, morda celo samovšečni - bodite raje skromni.

 

 

ROJENI OD 23:00 - 00:00

 

Znate poslušati druge in jim celo omogočiti, da jim pomagate pri uresničevanju ciljev. Zelo ste nagnjeni k okultnim dejavnostim. V vsakdanjem življenju ne marate nobenih kompromisov, zato je vaš moto: Vse ali nič!

Domov | Ekipa | Združenje Radio2 | Program
Kontakt | Pogoji uporabe | Frekvence | Raba piškotkov | Volilna pravila | Seznam predvajanih del

Copyright © 2017 Radio 2