TRIK: Odstranite negativno energijo iz vašega doma in življenja

S postopkom boste v vaš dom priklicali pozitivno energijo
Ključne besede:
   trik    negativnost    dom    odstranitev    postopek

Negativna energija v vašem domu vam lahko prinese zlo, kar pa nikoli ni dobro. Slabe energije, ki jih imate znotraj doma vplivajo na vaše razpoloženje in počutje. 

 

Veliko ljudi prepozno spozna, da ima doma negativne stvari. Nekateri so celo priznali, da po vstopu v dom doživijo nekakšen čuden preobrat in postanejo čudni, kot bi bili začarani.

 

Kljub temu da gredo iz službe ali kjerkoli zelo dobre volje, se takoj, ko vstopijo skozi vrata doma to spremeni. V njihovem umu posledično zavlada nervoza, bes in vse življenje se jim zdi tako črnogledo.

 

Nekaterim se zgodi, da jim ključi padejo iz rok, ko želijo odkleniti vrata doma. To bi si lahko razlagali, kot da jih neka nevidna sila želi zaustaviti pred vstopom in bi lahko to jemali kot nekaj negativnega.

 

Od kod pride v vaš dom negativna energija?

 

Negativno energijo v hišo ali stanovanje prinesejo ljudje kateri tam živijo ali pa so jo naselili že tisti, ki so tam živeli pred vami (če niste v hiši, katero ste zgradili sami).

 

Energija se tako vpije v vaše zidove, pohištvo, tla, zna pa se prebiti tudi v dele, ki so nedostopni in jih s prostim očesom ne vidite.

 

POSTOPEK, KI VAM POMAGA ODKRITI, ČE IMATE V DOMU NEGATIVNO ENERGIJO

 

 

 

- Vzemite običajen steklen kozarec in vanj stresite 1/3 soli, 1/3 alkoholnega kisa in vodo. Vse skupaj mora biti v razmerju 1:3.

- Postavite kozarec tam, kjer mislite, da je negativna energija najbolj močna.

- Pomembno je, da se kozarca ne premika, zato ga skrijte.

- Kozarec naj bo tam 24 ur.

- Ko mine en dan, poglejte če je kozarec takšen kot je bil na začetku

- Če vse izgleda enako, potem to nakazuje, da nimate negativnih energij in ste lahko mirni

- Ponovite postopek tudi v drugih prostorih

 

ZNAKI, DA NEGATIVNA ENERGIJA OBSTAJA IN KAKO SE JE ZNEBITI

 

Če v kozarcu opazite neke čudne stvari ali je voda motna in polno mehurčkov, to pomeni, da v tem prostoru obstajajo energijske težave. V tem slučaju postopek ponovite, dokler ne bo zmes v kozarcu ista kot na začetku. 

 

POMEMBNO: Vodo vsakič zlijte v školjko in takoj spustite vodo. To bo popolnoma očistilo negativno energiji, ki se je nakopičila v vašem domu.