Koristna uporaba otroškega pudra

Njegova uporabnost vas bo presenetila
Ključne besede:
   otroški puder    koristno    uporabno    nasveti    ženska Ga že imate doma? Kupite ga!

Ga že imate doma? Kupite ga!

Otroški puder je zagotovo poznan vsem in če še niste vedeli, ni koristen le za dojenčke, ampak tudi za vas odrasle. Njegova uporabnost vam bo pomagala pri vsakdanjih ''težavah.''

 

1. Volumen za trepalnice

 

 

Preden si trepalnice namažete z maskaro, nanje potresite malce pudra. Da vam bo lažje, si pomagajte s palčko za ušesa ali pa ga razmažite kar s prstom. Trik vam bo pomagal, da bodo vaše trepalnice izgledale daljše in bolj polne.

 

 

2. Zapletena verižica

 

 

 

 

Potresite malce pudra po vozlih, ki so se vam naredili na vaši verižici. Nato med palcem in kazalcem verižico podrgnite in počasi se bo razpleta. Predvsem pomaga pri tankih verižicah.

 

 

3. Za mastne lase

 

 

 

 

Posujte puder po površini lasišča. Nato z nežnimi gibi masirajte lasišče ali pa lase preprosto razmršite, dokler se ves puder ne vpije ter ni na laseh več sledu o njem.

 

 

4. Madeži na majicah

 

 

 

Da bi se znebili madežev na majicah, predvsem tistih, ki se naredijo od znoja, potresite puder in podrgnite, da se dobro vtre in pustite kakšno uro. Nato majico operite v pralnem stroju in jo posušite kot običajno.

 

 

5. Osvežite posteljnino

 

 

 

Ta trik pride prav v poletnih mesecih, ko vam je vroče. Potresite malce pudra med rjuhami in tako dodajte vaši posteljnini svežino in sproščujočo aromo, ki vam bo celo pomagala lažje zaspati.

 

 

6. Za usnjena oblačila

 

 

 

 

Usnjena oblačila se čez čas obrabijo in s pudrom jim lahko znova povrnete svež videz. Potresite malce pudra po usnjeni jakni in ga nežno podrgnite čez celotno površino. Dobro je, da pri tem uporabljate krpo iz mikrovlaken. 

 

 

7. Da bo dlaka vašega psa lepša

 

 

 

 

Potresite malce pudra po dlaki vašega psa in nežno zmasirajte ter počešite. Pasja dlaka bo zagotovo bolj sijoča.

 

 

8. Pred voskanjem 

 

 

 

 

Voskanje zna biti boleče. Preden se ga lotite, si kožo natrite s pudrom in nato začnite z voskanjem. Pomagalo vam bo, da vas ne bo bolelo in vaša koža ne bo srbeča.

 

 

9. Nevtralizira pasji urin

 

 

 

 

Pomaga tudi pri odstranjevanju pasjega urina z vaših preprog in vašega pohištva. Potresite ga tam, kjer je pes pustil madež, počakajte eno uro in potem le še podrgnite z mokro krpo.