4 stvari, ki se jih morate ZNEBITI pred dopustom!

Pojdite na dopust sveži in prenovljeni :)
Ključne besede:
   dopust    kopalke    krema    brisača    odstranitev    poletje    staro    novo    smeti

Poletje je pred vrati in z njim se bližajo tudi dopusti. Če niste naredili spomladanske čiščenja, je prav možno, da vas je v omari pričakalo kar nekaj stvari, ki jih to poletje ne potrebujete. 

 

To je seznam stvari, ki se jih znebite pred poletjem:

 

Kreme s pretečenim rokom

 

 

Kreme, ki so v vaši omari več kot leto dni ali jim je celo pretekel rok trajanja, ne sodijo nikamor drugam, kot pa v koš za smeti. Poskrbite, da bo vaša zaščita pred soncem kvalitetna in vas bo obvarovala pred opeklinami, ki lahko na dolgi rok ne povzročijo le rdeče kože, temveč še kaj hujšega.

 

Raztrganih brisač

 

 

Ljudje pač radi varčujemo in tako je tudi z brisačami. Razmišljanje, zakaj bi se znebili brisače, ki je ob robu malce raztrgana, je zmotno. Lahko jo imate doma za brisanje ali pospravljanje, nikar pa naj z vami ne roma na plažo. Poskrbite, da bo vaša brisača cela, brez lukenj in raztrganih delov. 

 

Spranih kopalk

 

 

Tudi kopalke imajo rok trajanja, sploh tiste, v katerih večino časa preživite na soncu. Če so kopalke že sprane, blede in nimajo več prave oblike, ni razloga, da bi jih še nosili. Že res, da so udobne in imate občutek, da so to edine kopalke, ki vam sedejo na postavo, pa zaradi svojega spranega videza ste videti vi preveč ''ubogo''. Omislite si nove kopalke in zasijte!

 

Opraskana sončna očala

 

 

Ne samo, da opraskana očala niso lepa, temveč tudi škodijo vašemu vidu. Če zanje niste odšteli preveliko denarja in ste jih kupili za manj kot 20 EUR, potem ne razmišljajte predolgo in ji vrzite stran ter si omislite nova.