Slastni pustni krofi z dostavo na dom ali v pisarno

Radio 2 ti v torek pripelje odlične krofe iz Pekarne Orehek

Slastni pustni krofi Pekarne Orehek čakajo nate - Radio 2 ti jih poleg vsega še dostavi domov ali v pisarno :) 

 

Ugrizni v slastne Orehek dounate, ki ti jih na pustni torek dostavijo voditelji Radia 2. Vse, kar moraš narediti je, da nam v spodnji obrazec napišeš, KAM in KOLIKO krofov pripeljemo. 

 

 

 

»Pekarstvo Orehek« se na trgu predstavlja z lastno blagovno znamko že več kot desetletje. Ukvarjamo se s peko in prodajo pekovskih izdelkov. Še posebej znani smo po najboljši orehovi potici, zadnja leta pa po slastnih donutih, ki so na voljo pri vseh večjih trgovcih v Sloveniji. Naše poslovalnice se nahajajo na Gorenjskem (Zbilje, Medvode, Kranj, Škofja Loka, Komenda, Cerklje na Gorenjskem, Tržič).

Za pusta vam nudimo slastne krofe z marmelado ali čokolado in vedno bolj popularne donute. Donuti so obliti z različnimi prelivi in tudi polnjeni z okusnimi nadevi. Na voljo v kar 6 različnih okusih: jagoda, čokolada-lešnik, trojna čokolada, kokos, malina-cheesecake, pa tudi MILKA in OREO.

 

Pri nas lahko kupite tudi sveže pice (margerita, šunka ali z različnimi dodatki po želji), lahko kot kos ali pa kar družinsko pico in jo odnesete s sabo domov.

Vsi naši izdelki so ročno delani iz skrbno izbranih surovin, pretežno lokalnih dobaviteljev. Za prekmursko gibanico smo prejeli tudi ZLATO priznanje za kakovost. 

Več o izdelkih iz Pekarne Orehek TUKAJ

 

Pravila promocijske akcije