(VIDEO) Ljubitelji Nutelle in čokoholiki pozor! Odprl se je Hotel Nutella

Bi prespali v takem hotelu?
Ključne besede:
   Hotel    Nutella    Hotella    čokolada    ZDA    hrana

Hotel so odprli v sredini januarja, zraven tematske ureditve celotnega kompleksa pa so ponudili tudi čarobne obroke, navdahnjene s priljubljenim lešnikovim namazom.

 

V Kaliforniji so januarja prišli na račun vsi ljubitelji svetovno znanega lešnikovega namaza Nutelle. Veliki Nutellini kozarci, odtisnjeni v sobi na stenah ter vhodni poti, blazine v obliki Nutelle na posteljah, jedilnica, ki vam bo v misli pričarala le eno – Nutella. Vse to ponuja hotel, ki pa ima tudi slabo točko - Odprt je bil le tri dni.

 

 

Hotel so namreč odprli le za en vikend, njegovo sladko notranjost pa so pobližje spoznali le redki srečneži. Lastniki so v nagradni igri, v kateri ste jim morali poslati 60-sekundni video s prikazom svoje strasti do Nutelle, izbrali tri ljudi in jim zraven tridnevnega bivanja plačali tudi letalsko vozovnico do nastanitve. Na našo žalost je bilo sodelovanje omogočeno samo državljanom ZDA.

 

 

Kuhal je tudi kuharski mojster

 

Obiskovalci so se zraven izjemne izkušnje razvajali tudi kulinarično. Kuharski mojster Geoffrey Zakarian je bil zadolžen za pripravo čokoladnega zajtrka in večerje, medtem ko je bila za kosilo zadolžena Tanya Holland. Verjetno ni potrebno poudariti, da so bile vse jedi navdahnjene s priljubljenim lešnikovim namazom.