Preverite, nov delovni čas obratovanja trgovin!

Trgovine bodo tako odprte vse do preklica epidemije
Ključne besede:
   delovni čas    koronavirus    trgovine    odprto    sprememba    novo    covid-19    ura

Zaradi širjenja koronavirusa se je vlada odločila še za nekaj ukrepov, s katerimi upa, da bo zaustavila širjenje okužb. Tokrat so se odločili še za spremenjene delovne čase trgovin. SES-ova nakupovalna središča (ALEJA Ljubljana Šiška, Citypark Ljubljana, Citycenter Celje, Europark Maribor in Center Interspar Vič) bodo od danes naprej, 20. oktobra, pa vse do preklica odprta po novem obratovalnem času. 

 

Od ponedeljka do petka bodo trgovine za obiskovalce odprte:

 

- od 9.00 do 20.00, razen trgovine Interspar, ki bo odprta od 8.00 do 20.30. 

 

V soboto bodo vse trgovine odprte:

 

- od 8.00 do 20.00, Interspar pa do 20.30.

 

Ob nedeljah so centri zaprti!

 

Z novim prilagojenim obratovalnim delavnikom so se SES-ova nakupovalna središča odrekla ekonomskemu interesu v dobrobit skrbi za zdravje naših obiskovalcev. Spoštujejo in poslujejo skladno z novimi vladnimi ukrepi za omejevanje širjenja novega koronavirusa. Varnostna služba v trgovinah strogo spremlja, da nosite masko, skrbite za higieno in si redno razkužujete roke ter držite varnostno razdaljo. 

 

Od danes naprej med 21. in 6. uro prepovedano tudi gibanje na prostem. Ponoči boste lahko zunaj samo v nekaterih izjemnih primerih, med katerimi je zdaj že jasno, da spada tudi sprehajanje psov, je povedal minister Aleš Hojs.

 

Pri trgovinah Hofer, Lidl, Eurospin in Mercator zaenkrat še ni sporočil o spremembi oz. skrajšanju delovnega časa. Več podrobnosti sledi.