Seznam moških, ki se jim ženske izogibajo

Ne marajo samovšečnežev in moških, ki smrdijo ...
Ključne besede:
   moški    ženske    izogibanje    razmerje    lastnosti    privlačnost

1. MOŠKI, KI JE ZALJUBLJEN SAM VASE (92%)

 

Ženske enostavno ne prenesejo moških, ki na prvo mesto postavljajo sebe, se cele dneve gledajo v ogledalo in so povrhu vsega še egoistični. ''S tem, ko je preveč samovšečen, pozabi na nas, na naše potrebe in se ves svet vrti le okoli njega.'' Prav je, da se imaš rad in se ceniš, a ne na način, da okoli sebe ne vidiš nič. Ženske so v večini rekle, da so raje samske, kot pa v razmerju z nekom, ki dobro zgleda, a jim ne nudi ljubezni, topline in jih sploh ne opazi. 

 

 

2. MOŠKI, KI SMRDI (88%)

 

''Ni lepšega kot to, da je v tvoji bližini nekdo, ki lepo diši in te s tem dobesedno omami. Vonj pri moškem nam je noro pomemben!'' Se je oglasila več kot polovica žensk, ko so jih vprašali, če bi lahko bile v razmerju z moškim, ki smrdi. Vonj je nekaj, kar je zelo pomembno in je prav, da ga moški ima. Dodale pa so še, da so vonj, zato uvrstile na drugo mesto, ker lahko to pri moškemu spremeniš, karakterja, kot je samovšečnost pa zelo težko. 

 

 

3. MOŠKI, KI JE BREZ SLUŽBE (75%)

 

Ženske pravijo, da jih ne moti, če njihov partner opravlja delo, s katerim ne zasluži veliko, kot pa, da ga sploh ne - se pravi je brezposelen. ''Raje vidimo, da opravlja delo za manj denarja, kot, da cele dneve leži doma in ne naredi nič.'' Moški, ki je brez službe, zagotovo ni eden izmed tistih, ki bi si lahko z njim ustvarile prihodnost, jim pa veliko pomeni, če jo išče in si prizadeva, da je pripravljen poprijeti za katerokoli delo, dokler ne najde česa boljšega.

 

 

4. MOŠKI, KI RAD CELE DNEVE SPI (65%)

 

Nič ni narobe s spanjem, a je s tem velikokrat povezana tudi lenoba. ''Partnerja, ki cele dneve spi in se le premetava po kavču ali postelji, enostavno ne smatramo za nekoga, s katerim bi si ustvarile družino.'' To je pač človek, s katerim ne moreš na izlet, potovanje ali z njim preživljati prosti čas, saj mu je vse dolgočasno ali pa je preutrujen. ''Takim se raje izogibamo, ker vemo, da bi se tudi same polenile in bi z njim zapravile življenje''.

 

 

5. MOŠKI, KI NIMA IZPITA ZA AVTO (54%)

 

''Izpit za avto ni vse, je pa super, če ga ima.'' Je reklo 54% vseh vprašanih. Ženske pravijo, da ne padajo toliko na to, kakšen avto ima, ampak predvsem, da ima izpit in njuna zveza ni odvisna od tega, da bosta morala loviti avtobuse, za prevoz prositi starše ali prijatelje ter zaradi tega ne bosta šla nikamor na izlet ali še huje, bo vse morala narediti ona.

 

 

6. MOŠKI, KI NIMA CILJEV (50%)

 

Vseeno mu je, kje bo jutri ali čez deset let. Cilji so mu nekaj, kar mu predstavlja breme, zato jih raje nima. Je človek, ki ga ne veseli skoraj nič, razen tisto, kar počne določen moment, recimo: gleda televizijo, se prehranjuje ali gre s prijatelji na pijačo. ''Moški, ki nima ciljev zagotovo ni nekdo, s katerim bi si ustvarile nekaj resnega. To je oseba, ki je v naših očeh nezrela, se boji odgovornosti in nikakor ni primerna za razmerje''. Ženske so mnenja, da je moški, ki ima cilje, želje in vsaj razmišlja o prihodnosti, bolj privlačen, kot tisti, ki se mu niti ne sanja, kaj bi počel.

 

 

7. MOŠKI, KI VELIKO KADI (45%)

 

Več kot 40% vprašanih sicer ne moti, če moški sem pa tja prižge cigareto, kot pa to, da kadi prekomerno, saj so poljubi z njim, kot bi ''lizale pepelnik''. Pravijo, da se je večina moških v razmerju umirila in prenehala s prekomernim kajenjem, so pa tisti, ki se nikakor ne želijo poboljšati, kar žensko rado odvrne od tega, da bi z njim sploh začenjala resno razmerje - po tem sklepajo, da je to moški, ki ne želi sklepati kompromisov in mu ni mar za njene želje.