4 znaki, da je vaše telo polno strupov

Ko naše telo kliče na pomoč
Ključne besede:
   strupi v telesu    neuravnotežena prehrana

Nepravilna prehrana in premalo telesne aktivnosti pogosto vplivata na količino strupov, ki se nahajajo v našem telesu in upočasnujejo njegove primarne funkcije. Preveri znake, če se to dogaja tudi vam:

 

1. Fiziološke potrebe

Pogosto obiskovanje toaletnih prostorv je eden izmed pokazateljev, da je vaše telo morda polno toksinov. Stroka priporoča pitje zadostnih količin vode in uporabo probiotikov za boljšo prebavo.

 

2. Neprijeten zadah

Vzrok za neprijeten zadah so bakterije v naših usti ali nezmožnost našega želodca in jeter, da "obdela" vse strupe. Za rešitev tega problema si čim večkrat ščetkajte zobe, ne pozabite pa tudi na ščetkanje jezika.

 

3. Motijo vas določeni vonji

Če vas zadnje čase neverjetno motijo določeni vonji, kot so parfum sodelavke in druge arome, s katerimi prej niste imeli težav, lahko vzrok tiči v vaših jetrih, ki se sam ne zna rešiti strupov, zato so vaši čuti toliko bolj na udaru, vsak problematičen vonj pa lahko povzroči glavobol. 

 

4. Prekomerna teža

Težave s hormoni, slaba prehrana in preveč toksinov v krvi povzročajo nalaganje mačšobnih celic in prekomerne teže. HItro pridobivanje teže je jasne pokazatelj, da je čas za očiščenje organizma.