Odkrijte, kateri magični dar ste prejeli ob rojstvu

Kaj je pa vaš posebni talent?
Ključne besede:
   dar    talent    rojstvo    številka    izračun    datum    rojstvo

Vsak od nas v sebi nosi določene talente, ki ga razlikujejo od drugih. Če bi radi izvedeli, kateri talent se skriva v vas in ga morda še niste dodobra odkrili, potrebujete vedeti številko, ki vam bo to razkrila. Na spletni strani Sensa smo našli, kako preko enačbe izračunate svojo magično številko in ugotovite, kateri dar ste prejeli ob rojstvu.

 

Uporabite preprosto enačbo: Seštevajte svoj rojstni dan, mesec in leto brez upoštevanja ničel, dokler ne dobite enega samega števila.

 

Na primer: Oseba, ki je rojena 6. junija 1990: 6+6+1+9+9=31= 3+1 = 4

 

Ko dobite svojo rojstno številko, preberite spodnje opise in razmislite o tem, ali morda čutite v sebi te darove?

 

1. Čarovnik

 

Številka ena simbolizira ustvarjanje. Kdor je rojen pod to številko, velja za vodjo, ki ima velik vpliv. Posedujete moč, da ideje spreminjate v fizično realnost.

Opozorilo: Svoje moči ne smete uporabljati za manipulacijo drugih.

 

Vaš idealen poklic je povezan z manifestiranjem in ustvarjanjem. 

 

2. Empat

 

Ste zelo občutljivi in močno zaznavate energije. Med odraščanjem ste se zavedli svoje drugačnosti in se prilagodili, kljub temu pa se še vedno zelo sočutni in imate odlično intuicijo. Vaš dar je povezan s tem, da lahko zaznavate tudi vse tisto, kar je očem skrito. Uporabite to izredno sposobnost za pomoč drugim in za krepitev lastne energije (ki vam jo velikokrat posrkajo "energetski vampirji" ali stresne situacije). Baterije si napolnite v naravi in poskrbite, da boste imeli dovolj časa zase.

 

Vaš idealen poklic se nanaša na raziskovanje, uporabo intuicije in pomoč drugim.

 

3. Trojna luna

 

To število uteleša tri lunine mene. V sebi nosite ustvarjalno energijo, obenem pa tudi moč za uničenje. Stari pregovor ''Pazi, kaj si želiš'', za vas še posebej drži, saj imate izjemno sposobnost manifestacije svojih želja in misli.

 

Vaš idealen poklic je povezan z ustvarjanjem in lahko na nek način tudi z "razdiranjem".

 

4. Elementalist

 

Število 4 se navezuje na štiri elemente Zemlje: ogenj, vodo, zrak in zemljo. Vaša esenca leži v harmoniji vseh elementov, zato ste zelo racionalni in imate močno voljo. Ves čas privlačite energijo vseh štirih elementov, zato zlahka ustvarjate sami oz. ste samozadostni. Sami znate stvari povezati v celoto. 

 

Vaš idealen poklic se navezuje na povezovanje stvari v celoto, ustvarjanje harmonije.

 

5. Spiritualist

 

Število 5 simbolizira peti element: eter. Ljudje, rojeni v tem znamenju, so v stiku z duhovnim svetom in zlahka prejemajo sporočila iz višjih sfer. Lažje se povezujete s predniki kot kdo drug. 

 

Vaš idealen poklic je nekako povezan z duhovnostjo ali pa delujete v fizičnem svetu na duhoven način. 

 

6. Solarni vajenec

 

Število 6 simbolizira sonce in vse, kar označuje svetlobo. V sebi lahko gorite od pozitivne energije, vaša luč vedno premaga temo. Imate močno voljo do življenja in odlično delujete kot zdravilec ali vodja. Toda z močjo pride tudi odgovornost. Naučite se, kako svoj dar uporabiti na najbolj etičen način.

 

Vaš idealen poklic je zdravilec (lahko skozi katerekoli poklice, kjer lahko ugodno vplivate na druge). 

 

7. Pomočnik lune

 

Število 7 označuje luno in vso njeno čarovnijo. Zaradi energije, ki vas povezuje z luno, lahko instinktivno veste, kaj je treba narediti. Skoraj nikoli nečesa ne naredite dvakrat. Radi improvizirate in se ravnate, kot vam veleva srce. Tudi s sanjah prejemate močna sporočila. Lahko prerokujete iz zanj. Če jih znate pravilno interpretirati, boste priča čudežem.

 

Vaš idealen poklic je povezan z vizionarstvom.

 

8. Tradicionalna čarovnica

 

Ta številka je ena izmed najbolj magičnih. Imate izjemne čarovniške sposobnosti, a ne bodo v polni uporabi dokler se ne uglasite s seboj in jih začnete praznovati. Imate zelo natančen notranji kompas, ki vas vedno pove, kaj je prav in kaj narobe.

 

Vaš idealen poklic je povezan z alkimizmom. 

 

9. Šaman

 

Zadnje število simbolizira enotnost vsega božanskega. Odpira vrata v neskončnost, v cikel konca in ponovnega začetka. Stvari vidite drugače od ostalih. Ste zelo kreativni in imate svoj unikaten pogled na svet. Lahko delate kot zdravilec. Število 9 se nanaša na življenje in smrt, zato imate naravni dar za zaznavanje različnih duhovnih entitet in za povezovanje z duhovnimi vodniki. Uporabite ga tako, da jih prosite za vodstvo in za moč, da boste polepšali ta svet.

 

Vaš idealen poklic je povezan z ustvarjanjem lepšega sveta.