Zaradi tečne žene prodaja svojega Jaguarja

Izviren oglas prodaje avtomobila
Ključne besede:
   oglas    smešno    avto    žena    prodaja    jaguar Vir: Avto.net

Vir: Avto.net

Kaj je o tem povedal prodajalec Jaguarja:

Po spletnih omrežjih ste zagotovo videli že marsikaj in ni več stvari, ki bi vas presenetila. Se pa še vedno najdejo objave in raznorazni oglasi, ki pošteno nasmejejo ter pustijo presenečen izraz na obrazu.

 

Namreč po spletu, natančneje na strani Avto.net, kjer se prodajajo rabljena vozila, je zaokrožil oglas prodaje avtomobila Jaguar. Vse skupaj niti ni čudno, če ne bi šaljivi prodajalec Rok v prodajo vključil tudi svojo ženo.

Ker smo želeli točno preveriti, kaj se dogaja in kaj se skriva za tem oglasom, smo ga danes tudi poklicali. Z njim se je pogovarjal naš voditelj Christian Volčanšek.

Rok je povedal, da je oglas nastal iz čisto nedolžne šale, saj je želel z njim pritegniti pozornost tudi tistih, ki avta ne kupujejo in se bodo ob tem le nasmejali. 

 

 

Citat iz oglasa, ki je vzbudil veliko pozornosti:

 

Avto vseskozi ljubiteljsko vzdrževan, vendar zaradi nakupa novega avta in tečne žene v smislu kaj pa rabiš 2 avta se ga morm rešti...

Imam še ogromno slik avta, katere naknadno pošljem po mailu

Najraje ga prodam ljubitelju te znamke, saj sem za avto skrbel venomer skrbno in vestno ampak žena ima vedno prav men se pa ne da kregat :-D