Nov trend kopalk navdušuje ženske po svetu, a hkrati ogroža njihovo zdravje!

''Sprednje tangice'' obnorele ženske, a ne razmišljajo o posledicah
Ključne besede:
   kopalke    trend    hit    zdravje    tangice    kopanje    seksi    neprimernost

''Nov trend kopalk, ki komaj zakrivajo mednožje niso najboljša izbira, saj zdravju bolj škodijo, kot pa koristijo,'' pravijo strokovnjaki. Kopalke si je že drznilo obleči kar nekaj zvezdnic in s tem navdušilo tudi ostale pripadnice nežnejšega spola, ki svoje seksi telo takole razkazujejo po spletu. 

 

 

 

''Sprednje tangice,'' kot imenujejo novi nenavadni trend kopalk, pa zagotovo ni najprimernejša oprema za kopanje, saj predstavljajo tveganje za glivično okužbo, hkrati pa  tovrstne hlačke pripomorejo k raku na materničnem vratu. 

 

 

"Koža na tem predelu je zelo občutljiva, a je velikokrat ne obravnavamo tako. Ta del telesa potrebuje dobro zaščito z materialom, ki diha," je poudarila zdravnica in še dodala, da kopalke že dolgo niso več le oprava za kopanje, ampak bolj veljajo za modni kos. Žal je ženskam udobje na zadnjem mestu in se vse vrti okoli tega, da so na plaži videti dobro.

 

 

Večina zvezdnic in ostalih žensk, ki brezglavo sledijo trendu se ne zaveda posledic in tveganja. Če material kopalk ni primeren za kopanje in so te celo premajhne, zelo škodijo zdravju.