Pripadnice teh TREH horoskopskih znamenj bodo v aprilu izžarevale poseben čar

Ste med njimi?
Ključne besede:
   horoskop    astrologija    znamenje    devica    tehtnica    škorpijon    čar    izžarevanje    lepota

Vsaka ženska v sebi nosi poseben čar, a pripadnice teh treh astroloških znamenj pa ga bodo ta mesec še posebno izžarevale in to bodo opazili tudi moški. Če ste med njimi, potem se nikar ne skrivajte doma, ampak pojdite v svet in ''okužite'' ljudi s svojo magično energijo.

 

DEVICA 

 

Ženske rojene v znaku device imajo ogromno stila in zelo pazijo, kaj dajo nase, da ne izpadejo neumno. Rade so urejene, ljubijo red in čistočo, izredno pomembno pa jim je tudi to, da se v svoji koži dobro počutijo. Čeprav so navzven videti nedostopne, v sebi nosijo poseben čar, ki privlači karizmatične moške, ki se takšnim ženskam ne bojijo pristopiti.

 

Osebe v znamenju device znajo biti do določenih oseb hladne, a ko jih enkrat spoznate, je z njimi življenje izredno zanimivo, zabavno in precej razgibano. Devica zna s svojo posebno energijo prevzeti še tako trdoglavega moškega, a če ji nekaj ni pogodu, bo hitro ugotovil, da zna biti njena energija tudi sila neprijetna - ne gre se igrati z njenimi čari.

 

 

ŠKORPIJONKA

 

Ženske rojene v znaku škorpijona so obkrožene z nedostopno in skrivnostno energijo, ki začara veliko moških do te mere, da mu zmeša glavo in se ji čisto podredi. Karizmatične škorpijonke zelo pazijo na svoj videz, gledajo, da ne razkrijejo preveč, niti premalo. Rade so v središču pozornosti, rade pa so tudi za štirimi stenami, kjer se lahko prepuščajo lenarjenju in svojim mislim.  

 

Obožuje dneve, ko je lahko obkrožena z osebami, ki jih ima najraje, se smeji, uživa v dobri hrani in počne tisto, kar ji nariše nasmeh na obraz. Če jo razjezite, vam lahko uniči dan, če pa ji ga polepšate, potem boste spoznali, da zna biti precej očarljiva in prikupna oseba. 

 

 

TEHTNICA

 

Ženske rojene v znaku tehtnice te očarajo s svojo nenavadno lepoto, inteligenco in šarmom. So družabne, rade sklepajo prijateljstva in potujejo. Nase privlačijo avanturistične partnerje, ki jih z veseljem vodijo po izletih in z njimi preživljajo trenutke v naravi. Odprte so za izlete v neznano in ni jih strah tveganja, kar je moškim zelo všeč.

 

Komplimentov sicer ne dajejo rade, rade pa jih sprejemajo. Moški občudujejo njihovo sproščeno naravo in to, da se ne obremenjujejo z okolico. Čeprav je rada urejena in na svoj videz da veliko, s tem ne obremenjuje partnerja in je vedno točna, kot je treba oditit od doma. Ima poseben čut za ljudi, rada pomaga, posluša in tudi svetuje.