Materinski dan na Radiu 2

Zahvali se svoji mami z uro Lencia

 

 Varen objem, sočuten pogled in nežna spodbuda  - vse to se na koncu zlije v eno čarobno besedo: MAMA

 

Zahvali se svoji mami s čudovito žensko uro Lencia. 

 

Prijavi se s spodnjim obrazcem in nam zaupaj, zakaj si ravno tvoja mama zasluži uro Lencia.

 

 Več o urah Lencia najdeš tukaj.


V ponedeljek, 25. marca pa dobro poslušaj Radio 2. Ko zaslišiš svoje ime, nas takoj pokliči na 080 22 24. Če pokličeš pravočasno, lahko za mamo osvojiš prekrasno uro Lencia v roza ali beli barvi.

 

 

 

URE LENCIA

Sodoben evropski dizajn, vrhunska kakovost in dostopne cene najbolje opisujejo modne ure Lencia. Ure Lencia so prva in prava izbira vsakega modnega raziskovanja.

Gre za blagovno znamko, ki na eni strani v homogenem kosu združuje tako nakit kot tudi ure, medtem ko so se oblikovalci na drugi strani želeli poklonili zgolj ženskosti. Slednjo najlaže opišejo lastnosti, kot so barvitost, raznolikost in inovativnost.

Ste za barvitost in bolj vsakodneven videz ali iščete prefinjeno eleganco za poslovno kosilo ali večerno romantiko?

Ure so bile nekdaj naš prvi stik s časom, danes pa predstavljajo predvsem nepogrešljiv modni dodatek, ki vsakemu stajlingu doda nekaj tiste prave edinstvenosti.

Ura je nedvomno tisti modni dodatek, ki ga bodo drugi najprej opazili, hkrati pa odraža vaš značaj in življenjsko naravnanost. Pokažite drznost z barvito uro v kombinaciji z umirjenim elegantnim stajlingom ali pa preprosto dovolite, da je vaš okus za modo tisti, ki se bo zlil in dopolnjeval z izbiro ure.

Za obletnico, rojstni dan, kot poslovno darilo ali kar tako. Ura je vedno dobra izbira za darilo, saj bo razveselila vse zbiratelje ur in največje ljubitelje izbranih modnih dodatkov.

Z uro Lencia boste razveselili prav vse: izberite uro za mlado pustolovko, ki želi postati kraljica uličnega stila, ali za zahtevno prijateljico, ki išče diskreten dodatek za vsakodnevno nošenje in vse priložnosti.

Več o urah Lencia najdeš TUKAJ

 

Pravila nagradne igre