Kaj pove OBLIKA NOSU o vašem karakterju? Preverite!

Preverite, kaj vam razkriva vaš nos
Ključne besede:
   nos    oblika    karakter    osebnost    velik    dolg    majhen    obraz

Obraz razkriva več, kot si mislite in pri tem ni pomembna le oblika glave in obraza, pač pa tudi njegovi deli. Preverite, kaj o vašem karakterju pove vaš nos.

 

Velik nos

Večina lastnikov nad svojimi nosovi ni ravno navdušena, a prav velik nos kaže na njihovo veliko moč, ego in karizmo. Ljudje z velikimi nosi so vodje, ki ne prenesejo, da so vodeni. Uživajo v velikih izzivih, zato jih mali uspehi ne zanimajo.

 

 

Majhen nos 

Ljudje z majhnimi nosovi uživajo v ekipnem delu, so ustvarjalni in spontani, pogosto pa tudi nestrpni. So pravi deloholiki, vedno pripravljeni pomagati drugim.

 

 

Dolg nos

Daljši kot je, bolj je njegov lastnik ambiciozen, pravijo strokovnjaki za govorico obraza. Ljudje z dolgimi nosovi naj bi bili tako zelo nadarjeni za podjetništvo, saj se znajdejo v vsaki situaciji in imajo zelo dober instinkt.

 

 

Kratek nos

Ljudje s kratkimi nosovi so zelo zvesti, nežni, skrbni in čustveni, primanjkuje pa jim zagnanosti. Strah jih je soočenj, sporov in tekmovanj z drugimi.

 

 

Raven nos

Takšen nos si želi imeti veliko ljudi, saj so ljudje s klasičnimi ravnimi nosovi zelo iznajdljivi, pametni, disciplinirani in uspešni na vseh področjih življenja.

 

 

Prifrknjen nos

Takšen nos imajo ljudje, ki so optimistični in prijazni, pri njih so družina in prijatelji vedno na prvem mestu.

 

 

Kljukast nos

Ljudje s kljukastim nosom so nagnjeni k pretiravanju, radi imajo občutek, da so pomembni. Nikomur ne dovolijo, da bi vplival na njih in pokvaril njihove načrte.

 

 

Širok nos

Široki nosovi krasijo privlačne, čustvene in radovedne ljudi. V življenjskih ovirah vidijo izzive, ki jih motivirajo, da še bolj trdo delajo.