Tisto, kar najprej opazite na sliki odkriva, kaj vas čaka v prihodnosti

Kaj vam najprej pade v oči?
Ključne besede:
   obraz    listje    ženska    obraz    osebnost    prihodnost    cvetje    videz

Slika mehiškega umetnika Octavia Ocampoa je optična iluzija in prikazuje več stvari. Nekdo bo videl obraz lepe ženske, nekdo pa šopek cvetja ali nekaj tretjega. Toda v tem primeru je pomembno tisto, kar opazite najprej.

 

Poglejte sliko, pod njo pa boste našeli razlago tega, kar vam je najprej padlo v oči.

 

 

Cvetje

 

Če je cvetje tisto, kar ste zagledali prvo, potem ste na dobri življenjski poti in se vam ni treba sekirati za prihodnost. Ste vesele narave in videti je, da boste na nekem področju v življenju precej uspešni - še najbolj v ljubezni in karieri. 

 

 

Maska

 

Če ste naprej zagledali obliko maske, potem doživljate osebno preobrazbo, čeprav tega ljudje okoli vas ne bodo opazili. Možno je, da niste zadovoljni sami s seboj, zato skušate to spremeniti ali skriti pred ljudmi. To, da ne pokažete svojega pravega obraza, bi vam lahko prineslo različne probleme v življenju. Bodite to kar ste in se ne pretvarjajte. Ljudje, ki vas imajo radi, vas bodo cenili in sprejeli z napakami ali brez. Ne obremenjujte se s tem, kar si drugi mislijo o vas. 

 

 

Žensko

 

V tem primeru je pomembno, kako vidite žensko - kot mlado in lepo ali takšno, ki ima razkuštrane lase. Podoba mlade, lepe ženske kaže na to, da so pred vami dnevi radosti in sreče ter da vas čaka uspešna življenjska pot. Če ste najprej opazili žensko z razkuštranimi lasmi, pa vam morda grozi neka nevarnost ali bolezen, od katere si boste težko opomogli, če ne boste hitro ukrepali. Sicer pa je ženska simbol za intrigo ali prevaro.

 

 

Listje

 

Ste pravi srečnež, če ste najprej opazili listje, saj to najavlja dobro in brezbrižno življenje, polno dobrih vibracij. Še posebej je dober znak, če vidite zelene liste. To simbolizira uspehe v ljubezenskem življenju in na poslovnem področju.