6 lastnosti ženske, ob kateri moških ne zdrži dolgo časa

Se obnašate kot njegova mama? Nikar!
Ključne besede:
   ženske    razmerje    moški    samovšečnost    ljubosumje    nevzdržno    mama

Če dva nista za skupaj, pač nista za skupaj, a se velikokrat razlog skriva v tem, ko eden od partnerjev ne upošteva drugega, ne želi sklepati kompromisev in dela le tako, kot paše njemu. Tukaj imamo seznam lastnosti ženske, ob kateri noben moški ne bo zdržal dolgo.

 

Obnaša se kot njegova mama

 

Rada ima vse pod kontrolo, nenehno ga opozarja, mu pridiga in ga na trenutke okara tako, kot da je njegova mama. Moški že ima svojo mamo, zato v razmerju ne potrebuje še ene, ampak rabi ob sebi partnerko, ki ga bo imela rada, ga spoštovala in z njim počela stvari, ki jih zaljubljeni pač počnejo.

 

 

Je noro ljubosumna 

 

Nič ni narobe z malce ljubosumja, saj to pomeni le, da imaš osebo rad in ti zanjo ni vseeno. Ko pa to ljubosumje preraste v to, da oseba postane zagrenjena, jezna, razočarana, nenehno zganja paniko, teži, nenehno kliče ter partnerja dobesedno razžira, potem je tukaj nekaj narobe. Če je v razmerju zaupanje, potem ni razloga za ljubosumje, če pa tega ni, potem se razmerje skrha in nastane drama. 

 

 

Preveč je samovšečna

 

Samovšečne ženske, ki vidijo le sebe in ničesar okoli sebe, ne gredo na živce le moškim, temveč vsem okoli njih. Gre za osebo, ki ima izredno hladen pristop, ji ni mar za nič drugega, kot za to, da vidi le sebe. Pomembno ji je, da je lepa, urejena, pa čeprav bo za to morala koga užaliti - tudi svojega partnerja.

 

 

Nonstop kritizira

 

To je ženska, ki jo moti vse in skoraj za vsako stvar viha nos. Niti v eni stvari ne najde ničesar pozitivnega, kar začne počasi motiti tudi partnerja, ki je z njo v vezi. Kako naj ji ustreže, ko pa že v naprej ve, da ne bo v redu in ga bo prej nadrla, kot pa pohvalila.

 

 

Seks ji je breme, zato jo vedno boli glava

 

Za vse drugo ima čas, ko pa je čas za seks, jo boli glava, je utrujena ali ima trebušne težave. Res je, da ni vse v seksu, a zagotovo gre za nekaj, česar v zdravem partnerskem odnosu ne sme manjkati. Partnerja, ki se ljubita, si ljubezen  izkazujeta na več načinov (pogovor, objemi, izleti ...), a vsekakor ne smeta pozabiti niti na posteljne aktivnosti. 

 

 

Vse ji je odveč

 

Vse, kar bi lahko počela skupaj s partnerjem, ji je odveč ali pa enostavno ne najde volje. Zdi se ji, da so njegove ideje potrata časa, zato večino stvari počne sama. Partner nekaj časa to še prenaša, ker jo ima rad, a kmalu to preraste v nekaj, kar bi raje dal na čevelj, kot pa gledal pred nosom.