Njegovo DARILO razkriva, kaj v resnici čuti do tebe

Včasih je dovolj že lepa beseda in objem
Ključne besede:
   darilo    poklon    pomen    ljubezen    moški    ženska    veliko    majhno    čustva

Ženske rade komplicirajo in želijo svojemu partnerju pokloniti nekaj, kar nujno potrebuje, ne bo predrago, bo imelo smisel in morda bodo od tega imele korist tudi one. Medtem, ko bo moški ne komplicira, ampak točno ve, kaj želi in ji brez obotavljanja to kupi!

 

OSEBNO DARILO

 

- Verižica s priveskom imena

- Knjiga iz tvojega otroštva

- uokvirjena slika vaju dveh 

- ključi njegovega stanovanja

 

Kaj pomeni? Tvoj partner te dobro pozna in ve, kakšne želje imaš. Vedno ti prisluhne in pozorno posluša, kaj si v resnici želiš ter česa ne. S tem ti sporoča, da si mu v življenju zelo pomembna.

 

 

ZELO VELIKO DARILO

 

- hišni ljubljenček

- kolo

- velikanski plišasti medved

 

Kaj pomeni? Morda se ti želi opravičiti za kakšno stvar, ki jo je storil ali pa ti namenja premalo pozornosti in ti s tem sporoča, da te ima zelo rad. Ker ne ve, kako bi ti povedal z besedami, ti to pokaže z velikim poklonom.

 

 

ROMANTIČNI POKLON

 

- vikend paket v toplicah/koči/na morju

- večerja v prestižni restavraciji

- masaža

 

Kaj to pomeni? Če še nista poročena, vedi, da ima to v mislih. Ni ga sram pokazati svoje romantične plati, saj je ponosen, da te ima in bi zate storil vse. S tem poklonom ti da vedeti, da razmišlja o vajini skupni prihodnosti. 

 

 

DRAGO DARILO

 

- dragocen nakit 

- drag parfum

- ura

 

Kaj to pomeni? S tem ti sporoča, da ne želi, da bi se kadarkoli razšla. Rad preživlja čas s tabo in obožuje to, da si srečna ter nasmejana. Ve, kaj rabiš in v čem te rad vidi. Obožuje tvoj vonj in predvsem to, kako si videti vizualno. 

 

 

SEKSI DARILO

 

- seksi spodnje perilo

- vibrator

- lisice

- mrežaste najlonke

 

Kaj to pomeni? Seks s tabo mu pomeni veliko in obožuje to, da si mu predana. Zaveda se, da si zanj popolna in da v postelji s tabo ne bo doživel razočaranja. S tem darilom želi nadgraditi in popestriti seks obema. Vedi, da si zanj pravi objekt poželenja. 

 

 

DARILO ZA OBA

 

- tečaj kuhanja v dvoje

- karte za koncert

- izlet v dvoje

- letalske karte

 

Kaj to pomeni? Rad preživlja čas s tabo in uživa v trenutkih v dvoje tudi izven postelje :) S tem ti želi pokazati, da si mu dobra partnerka in hkrati prijateljica. S teboj gre rad nekam na samo, kjer bo užival in se imel maksimalno dobro. Spomini, ki jih dela s tabo so mu v življenju zelo pomembni. 

 

 

PRAKTIČNO DARILO

 

- pripomočki za kuhinjo

- kreme za telo

- bon za najljubšo trgovino

 

Kaj to pomeni? Morda mu je zmanjkalo idej, s čim bi te presenetil, zato je šel na ''varen korak'' in ti poklonil nekaj, kar boš zagotovo potrebovala. S tem ti je pokazal, da mu ni vseeno zate, le malce mu je zmanjkalo izvirnosti. 

 

 

TEHNIČNO DARILO

 

- telefon

- slušalke 

- prenosni računalnik

- televizija

 

Kaj to pomeni? Ve, da trenutno najbolj potrebuješ stvari, ki so se ti pokvarile, ali pa bodo kmalu zastarele. Če jih ne boš želela koristiti ti, jih bo pa on. Je moški, ki ve, kaj kupuje in bo zagotovo koristno za oba. Z darilom ti kaže tudi to, da mu ni škoda porabiti denarja zate. 

 

 

DIZAJNERSKO DARILO

 

- unikatno ročno izdelan nakit

- unikatna torbica

- stvari določene znamke

 

Kaj to pomeni? Ko gre za darila je to moški, ki rad pokloni nekaj, s čimer ga ne boš pozabila. Zaveda se, da rada lepo izgledaš in s tem, ko ti je kupil darilo, ki je unikatno, vedi, da si zanj posebna. Je fant, ki da veliko tudi na videz.

 

 

SLADKO DARILO

 

- najljubša čokolada

- sladica, ki jo nisi že dolgo jedla

- torta o kateri sanjaš

- bonboniera s srčki

 

Kaj to pomeni? Ve, da obožuješ sladko, čeprav se zaveda tudi, da sladko redi in se potem rada sekiraš, da so se ti nakopičili odvečni kilogrami. Vendar tvoj fant ve, da je to čas, ko lahko malce grešiš, zato ti želi le, da se končno sprostiš in poješ nekaj, kar bo ogrelo tvoje srce. Zanj si popolna takšna, kot si.