Tri horoskopska znamenja, ki bodo to zimo doživela pravo ljubezensko pravljico

Si na seznamu? Preveri!
Ključne besede:
   ljubezen    bik    strelec    ribi    horoskop    božič    znamenje    astrologija    sreča

Ta zima bo naklonjena vsem, ki si upajo sanjati in jih ni strah pokazati romantične plati svojemu partnerju ali simpatiji. Še najbolj pa bo namenjena trem znamenjem, a le, če si bodo drznila narediti premik, ki ga običajno ne bi. Pogumno!

 

RIBI

 

Osebe rojene v tem vodnem znamenju bodo to zimo doživele ogromno ljubezni in metuljčkov v trebuhu. Če ste samski, boste končno spoznali osebo, ki bo v vas prebudila prav posebne občutke in vam dala možnost, da se zaljubite. Tudi tisti, ki ste v razmerju čaka ogromno večerov v dvoje in kar nekaj presenečenj, ki jih morda ne pričakujete. Ne razmišljajte preveč in se prepustite toku.

 

 

STRELEC

 

Strelci bodo to zimo doživeli pravo ljubezensko pravljico. Če se vam je na trenutke zdelo, da je za vas že vse končano in vas nič več ne more presenetiti, se motite. Vsi, ki ste samski ali v razmerju bo to zimo čakalo lepo presenečenje, ki si ga potihem želite že dolgo, a si o njem niste upali razmišljati na glas. Vedite, da boste potrebovali le malce poguma, potem pa bo vse steklo tako kot mora! Srečno!

 

 

BIK 

 

Če so biki prejšnje novoletne praznike preživeli bolj umirjeno in bi jih raje prespali, pa letos temu ne bo tako. Letos bodo v zraku posebne energije, ki bodo še posebej naklonjene bikom, sploh tisitm, ki še vedno iščejo srečo v ljubezni. Na vsakem koraku bo ogromno možnosti, da spoznajo ljubljeno osebe.