7 modnih dodatkov, ki jih moški ne prenesejo na ženski

Manj je več!
Ključne besede:
   moda    kiks    ženska    dodatki    moški    anketa

V anketi je sodelovalo več tisoč moških, ki so izpostavili, kaj jih na ženski oz. svoji partnerki najbolj moti. Našteli so kar nekaj stvari in v ospredje dali tiste, ki se tičejo predvsem videza. Pravijo, da jih najbolj moti tisto, kar je na njej umetno in zakrije njeno lepoto. Vsi so se strinjali, da je manj več in bi morale bolj ceniti svojo naravno lepoto.

 

Moški pravijo, da jih na ženskah motijo predolgi in umetni nohti, ki so povrhu vsega še preveč kičasti. Najraje imajo enobarvne nohte (izpostavili so rdečo barvo) in da so naravni, pa čeprav čisto kratki, samo da niso pogriženi.

 

To je obutev, ki jo ženske obožujejo skozi vse letne čase, še najbolj pa po zimi. Čeprav gre za izredno mehko, udobno in toplo obutev, pa moški tega ne vidijo tako. Pravijo, da ženska v njih ne izgleda privlačno in naj se raje poslužuje navadnih škornjev. 

 

Še en modni hit, ki ga ženske vse bolj uporabljajo - ličenje z močnimi in temnimi šminkami. Če temno rdeča še vedno velja za zapeljvo, pa je črna tista, ki bi jo moški najraje izbrisali iz ženskih ustnic. Ženska, ki je preveč močno naličena jih odvrne od tega, da bi jo poljubili.

 

Široke kavbojke naj ne bodo v ženskih omarah, sploh, če imajo kroj ''visečih riti''. Ženska mora pokazati malce oblin in s tem pokazati svoj seksapil. ''To so hlače, ki izkazijo njeno postavo in ji nikakor ne naredijo usluge,'' so dejali moški. 

 

Superge s peto so še eden modni kiks, ki ga ženske precej rade obujejo. To je obutev, ki bi jo moški najraje sezuli in vrgli v smeti. ''Zakaj bi nosile superge s peto?'' Se sprašujejo in pravijo, da to ne sme biti v ženski omari.

 

Nakit na ženski je vsekakor dobrodošel, a v mejah normale. Moški so rekli, da jih najbolj moti, če ima ženska preveč prstanov, ki so poleg tega še preveliki in kičasti. To, da je prstan na vsakem prstu ali več njih in ima poleg tega še ogromno zapestnic, ni nekaj, kar bi jim bilo všeč. 

 

Balerinke ... oh, tako jih imajo rade, moškim pa tako zelo niso všeč. Gre za čevelj, ki je udoben in izredno naklonjen ženskemu stopalu in toliko manj moškemu očesu.