Pomembne lekcije, ki se jih mora naučiti posamezno znamenje do konca leta 2018!

Ne čakajte na novo leto, lotite se že danes!
Ključne besede:
   horoskop    leto    2018    učenje    znamenje

Na spletni strani Sensa smo zasledili članek o tem, kaj se mora do konca leta 2018 naučiti posamezno znamenje. Časa ni več veliko, zato le zavihajte rokave in se lotite sprememb še preden napoči leto 2019!

 

Oven

Do konca tega leta boste primorani povem spremeniti svoje življenje na določen način. Čeprav imate kot oven močno voljo, imate lahko nekaj težav pri sprejemanju trenutnih sprememb. Ugotovili boste, da določena področja vašega življenja niso urejena tako, kot bi si želeli. Sprejeti morate nepričakovane stvari v življenju in najti moč v sebi za premik naprej. 

 

Bik

Do konca tega leta se boste veliko naučili, najbolj pomembna pa bo lekcija potrpežljivosti. Ne odnehajte prehitro, speljite stvari do konca. Vreči puško v koruzo in razrešiti težavo sta dve različni stvari. Razrešite.

 

Dvojčka

Do konca leta se boste soočili z velikimi spremembami. Vaše življenje se lahko obrne v povsem novo smer, spremembe pa vas lahko tudi izčrpajo, pišejo na spletni strani Gostica. Naučiti se morate, da si vsakdo ne zasluži vašega časa. Nekateri ljudje na vas delujejo toksično in izogibanje tovrstnim ljudem vam lahko zelo pomaga. 

 

Rak

Potrebno bo, da pokukate izpod svoje skale oz. da greste iz svoje cone udobja ter se naučite, kako biti to, kar v resnici ste. Konec leta vas bo prisilil v to. Naučite se izražati iskreno, ne glede na vse, in vse bo bolje. 

 

Lev

Lahko se pojavijo občutki depresije. Razlog je v tem, saj boste končno ugotovili, da  biti v središču pozornosti ni ravno izpolnjujoče. Potrebujete nekaj drugega, kar vas bo izpolnilo. Morda boste doživeli tudi lekcijo neiskrenosti in ugotovili, da so ljudje okoli vas neiskreni, kar vas bo zelo zmotilo. 

 

Devica

Prihajate do prelomne točke v svojem življenju. Morda ste se v tem času malce izgubili in ne veste, kam greste. Sprejmite odločitev, da se boste povlekli iz morebitnih depresivnih ali samodestruktivnih stanj. Celo življenje se radi zatikate v rutine in tokrat je čas, da to spremenite. 

 

Tehtnica

Do konca leta se boste naučili (morda navidez težke) lekcije o ljubezni. To je lahko v romantični ljubezni ali ljubezni na splošno. Vedno dajete preveč napačnim ljudem. Sedaj ste na točki, ko morate ugotoviti, da so vaše potrebe prav tako pomembne.

 

Škorpijon

Škorpijoni radi dovolite, da vas stvari mučijo od znotraj. Do konca leta se morate naučiti, kako poskrbeti zase. Ne dovolite več, da vas vaše lastne emocije uničujejo. 

 

Strelec

Do konca leta se morate naučiti, kako spuščati stvari. Preveč stvari in tudi ljudi zadržujete okoli sebe in se jih oklepate. Imate preveč nepotrebne prtjage. Spremenite to. 

 

Kozorog

Do konca leta boste malce bolj odkrili kdo ste in kam želite naprej, a morate se naučiti, da ne dovolite drugim, da vas zadržujejo pri uresničevanju vaših sanj. Ne dovolite, da vas drugi nadzirajo, četudi veste, da vas imajo radi. Vaše življenje je vaše življenje. 

 

Vodnar

Vaš konec leta bo lahko naporen. Vse se bo zdelo, kot da je v neredu oz. da nič ni prav. To vas bo peljajo do lekcije, ki se je morate naučiti. Naučili se boste, kako živeti srečno tudi skozi kaos in lastne napake. Do konca leta pa boste lahko počasi stvari postavili na svoje mesto. 

 

Ribi

Do konca leta bi bilo dobro, da se naučite, kako prevladati svoje strahove. Vse, kar vas ovira, da ne sledite svojim sanjam, opustite. Morda se sliši preveč dobro in preprosto, vendar konec leta bo lahko za vas čudovita priložnost za novo..