Neobičajni namigi, da boste kmalu dobro zaslužili

Ko naslednjič nalijete kavo, bodite pozorni ... morda vam nekaj sporoča ;)
Ključne besede:
   denar    namig    varčevanje    sreča    zaslužek    mrčes    prihod    nosečnica    kava    bogastvo

Vsakdo je malce vraževeren, čeprav večina pravi, da ne verjame v te ''bedarije''. Kaj pa takrat, ko preberete nekaj, kar vam lahko izboljša življenje? Takrat pa zagotovo preberete vse ... do zadnje pike.

 

 

Številka 8 - osmica je številka, ki je povezana s pritokom denarja in na Kitajskem velja za najsrečnejše število. Če pogosto videvate številko 8 (npr. na uri, registrski tablicah, računih, televiziji, telefonu ...) potem je to znak, da se vam obeta pošten zaslužek. 

 

 

 

Srečujete nosečnice - Kitajci verjamejo, da nosečnice v sebi nosijo srečo in s tem povezan zaslužek denarja. Če je katera v bližini ali jih srečujete večkrat  na dan (v trgovini, na poti v službo, v mestu ...) potem je to znak, da prihaja v vaše življenje denar.

 

 

V hiši imate mrčes - imate v hiši ogromno mrčesa? No, čeprav ga niste veseli, so pajki in kobilce tisti, ki prinašajo blagostanje ter srečo tudi na finančnem področju. Občutek, da imate v hiši mrčesa več kot običajno lahko napoveduje, prihod denarja.

 

 

 

Mehurčki v kavi - tukaj bodite pozorni predvsem takrat, ko kavo nalivate v skodelico. Če se pri tem na površini kave pojavijo mehurčki, si lahko obetate pozitivne denarne spremembe. Več mehurčkov kot je, več denarja prihaja v vaše življenje. V Kanadi celo verjamemo, da srečo prinaša mehurčke, ki ostane na žlički po tem, ko premešate kavo. 

 

 

 

Kovance shranjujte v kuhinji - imate steklen šparovček ali drugo posodo, kjer hranite le kovance? No, to je znak bogastva in blagostanja. Po feng shuiju imajo največji vpliv kovanci, ki jih shranjujete v kuhinji. To pomeni, da se bo možnost zaslužka le še povečala.

 

 

 

Ptičji kakec na telesu - zagotovo ni prijetno, če na vas iz neba prileti ptičji kakec, a v resnici to prinaša srečo, saj napoveduje večji in nepričakovan denar.