September 2018 prinaša novosti in spremembe: Preverite, kaj vas čaka!

Na obzorju so pozitivne stvari, le pogumno!
Ključne besede:
   september    spremembe    jesen    počutje    novosti    akcija    življenje    prihodnost    energija

September je mesec, ki nosi vibracijo števila 9, ta pa v numerologiji predstavlja zaključno fazo, pred nekimi novimi dogodki. Gre za čas, ko je dobro, da počistite vso energetsko breme, odpravite negativno energijo in se znebite stvari, ki vas spravljajo v slabo voljo ter ste se z njimi borili v preteklosti.

 

 

To je čas ... za organizacijo in urejanje

 

Zdaj morate poskrbeti za organizacijo in urediti stvari, ki jih še niste ter čakajo v vrsti, da se jih čimprej znebite ali popravite. Čeprav se vam sprva ne bo dalo, boste kasneje začutili močen val motivacije in zdelo se vam bo, da prihajajo lepši časi.

 

To je čas ... za nove načrte

 

Ta mesec prinaša načrte in čas, ko morate dobro razmisliti o vaših novih dogodivščinah in dejanjih za prihodnost. Septembrska motivacija bo na vrhuncu, zato jo dodobra izkoristite in se jo oklenite z obema rokama. 

 

To je čas ... da poslušate sebe in sledite svojemu srcu

 

September 2018 je ključnega pomena, da razmislite, kaj je smisel vašega življenja in kaj vas resnično osrečuje. Poslušajte sebe, sledite svojemu srcu in počnite tisto, kar vas veseli, ne glede na to, kaj pravijo drugi. Zdaj je čas, da v odspredje postavite sebe.

 

Pozor, dne 9.9.2018!

 

Bodite pozorni predvsem 9.9.2018, ko bo mesec z mlajem v devici prinesel več jasnine glede stvari, ki so vam bile v preteklem obdobju neznanka in niste bili čisto prepričani vanje. Ta dan bo prinesel veliko samozavesti in vam dal moči, da zaključite pretekle stvari in se spopadete z novimi izzivi, ki vam jih prinaša življenje. 

 

Motivacije ne bo manjkalo

 

Posebna sprememba bo 22. septembra, ko prihaja jesenski ekvinokcij, dva dni kasneje pa pride luna v ovnu, ki vas bo še dodatno spodbudila k akciji in začele se bodo dogajati pozitivne spremembe, ki jih morda do zdaj niste bili vajeni.

 

Novi pristopi, nova razmišljanja

 

Ne sekirajte se, če poleti niste opravili vseh projektov, saj boste septembra lahko vse dokončali, a ne odlašajte predolgo. Razmislite o novih pristopih in novem načinu razmišljanja ter se lotite stvari na drugačen način, kot ste to počeli v preteklosti. Ne bojte se tvegati!