Dolly Parton praznuje zlato poroko

Nosila bo dva poročna prstana
Ključne besede:
   Dolly Parton    Carl Dean    zlata poroka

 

Zvezdnica country glasbe, Dolly Parton, bo z možem Carlom Deanom praznovala petdeset let poroke. Par bo zlato poroko seveda obeležil na romantičen način. ''Koliko ljudi lahko reče, da so bili poročeni pol stoletja? Če je trajalo tako dolgo, morava ponoviti,'' je povedala Dolly, ki bo imela po lastnih besedah čudovito veliko obleko, kakršno si je vedno želela.

Poleg tega bosta poleg starih prstanov nataknila še nove. ''Starega prstana nikoli nisem želela zamenjati. Kupila sva jih s kreditno kartico njegove mame in jih odplačevala po obrokih,'' je dejala Dolly, ki je prstan zdaj prestavila na desno roko, da bo lahko dovolj prostora za nov tri in pol karaten dragulj. 

Ceremonija bo razkošna, dobrosrčna Dolly pa je poskrbela, da bo šel izkupiček od poročnih fotografij za dobrodelne namene njene knjižnice, ki se bojuje proti nepismenosti med otroki. ''Posneli bomo nekaj fotografij, tako da bodo ljudje končno lahko videli, kako izgleda Carl,'' se je še pošalila na račun sramežljivosti soproga, ki je znan po svojem izogibanju pred mediji.