Skrivnosti, ki jih moški ne bodo povedali naglas

Včasih pogreša svojo mamo ...
Ključne besede:
   skrivnosti    moški    ogovarjanje    ljubosumje    komedija    par    ljubezen

Ah, moški. Z njimi so težave, brez njih pa tudi ne gre, pravijo ženske, ki vsake toliko pojamrajo čez svojega partnerja. Čeprav večina moških navzven deluje, kot da jim je vseeno za cel svet, pa temu ni tako. Prav tako imajo svoje čustvene izpade, muke in težave, ki jih imajo tudi ženske. Tukaj je seznam 5 skrivnosti, ki jih ne bodo nikoli povedali naglas.

 

 

1. Radi ogovarjajo

 

Če običajno ženske veljajo za tiste, ki rade ogovarjajo, naj povemo, da so moški takoj za njimi. Ob pivi velikokrat beseda nanese tudi na to, kako je nekdo neumen, kako je tista čudno oblečena in kako jim gre nekdo na živce. Da ne govorimo tudi o tem, da poznajo več tračev, kot ženske ... Le, kako je to možno, če pa ne berejo revij? Pa jih res ne? ;)

 

 

2. Radi gredo po nakupih 

 

Moškemu nakupovanje predstavlja nočno moro, vsaj tako pravi on. Pa je res? Bo že držalo, kadar gre za nakupovanje s svojo drago, saj se mu ne ljubi cel dan viseti v trgovini, medtem, ko ona išče pravo obleko in poskusi deset parov čevljev. Ko pa gre sam, se sprosti. Takrat mu nakupovanje ne predstavlja muke. Zavil bo v eno trgovino, nabavil 10 stvari, ki jih potrebuje (ne bo gledal na ceno), šel nekaj dobrega pojesti in prišel domov zadovoljen.

 

 

 

3. Brez težav pogledajo romantično komedijo 

 

''Draga, bi danes skupaj pogledala romantičen film?'' Je stavek, ki ga od svojega partnerja ženska ne sliši prav pogosto. Moški raje pogledajo dober fantazijski, akcijski ali zgodovinski film, kot bi svoj čas porabili za gledanje dveh zaljubljencev. A to ni čisto tako. Z veseljem pogledajo romantičen film, le, da tega ne priznajo naglas. Če se jim bo kakšen dopadel, ga bodo z veseljem pogledali do konca, čeprav bodo na koncu dodali: ''To gledam le zato, ker te imam rad in ti tako hočeš!''

 

4. Ljubosumni so

 

Pa še kako! Čeprav se delajo, da jih ne gane nič, še kako poskočij,o ko njihova draga na telefon prejeme sms ali jo v lokalu ogovori neznanec. Sprva ne reagirajo in se delajo, da niso videli nič, nato pa hitro pokažejo, da jim ni vseeno. Že to, da kar naenkrat postanejo slabe volje, tečni in razdražljivi je lahko znak, da jih je draga nevede spravila v neprijeten položaj, ki se mu reče ljubosumje. 

 

 

 

5. Obožujejo, če jih za en dan pocrklja mama 

 

Vsak komaj čaka, da se odseli in začne živeti po svoje, a čez čas spozna, da doma niti ni bilo tako hudo. Bolj kot ženske, so na dom navezani moški, sploh pa na svojo mamo. Ona je tista, ki jim skuha, opere in pripravi vse, kar potrebujejo za čez dan. Ko imaš enkrat svojo družino, tega ni več. Po prekrokani noči, mora moški poskrbeti za svojo družino in prav nihče mu ne bo kuhal juhe ter ga pustil spati vse do kosila - sploh pa ne, če so pri hiši majhni otroci, ki potrebujejo njegovo pozornost.