Zanimive stvari, ki si jih potihem želijo ženske ...

Kaj so pa vaše ''tihe'' želje?
Ključne besede:
   dan žena    ženska    želje    skrito    misli    razmišljanje

Vsakdo od nas ima skrite želje, ki pa velikokrat ostanejo neuresničene in zakopane nekje globoko v duši. To so običajno želje, ki so po eni strani dosegljive, po drugi strani pa nedostopne. Ženske so običajno tiste, ki velikokrat hrepenijo po stvareh, ki se na prvi pogled zdijo precej zabavne, a so v resnici nekaj, kar bi jim narisalo nasmeh na obraz ... le, če bi se izpolnile.

Sicer pa, saj veste, kako pravijo? Vso moč imate v svojih rokah, zato spregovorite naglas in morda se bo želja uresničila prej, kot si mislite ;)

 

Seznam stvari, o katerih ženske sanjajo:

 

1. Spoznati idealnega moškega - tistega, ki jo bo spoštoval, ljubil, bil iskren do nje ter jo imel za najlepšo med vsemi ženskami.

 

2. Prekomerno jesti in se nič zrediti - pica ob večerih ali skleda sladoleda s smetano in sladkim grehom? Vsak večer? Podpišemo!

 

3. Imeti svojo hišo - v njej tista kuhinja, o kateri že dolgo sanja, dnevna soba s kaminom, velika garderobna omara in velik vrt, kjer bi poleti imeli piknik? To ja!

 

4. Imeti neomejen limit za zapravljanje v svoji najljubši trgovini - to ne bi bilo najboljše, čeprav se sliši sanjsko. Ženske bi imele toliko oblek, da bi jih morale odvažati s tovornjakom.

 

5. Več seksa - ne gre toliko za sam seks, kot za to, da se s partnerjem še bolj povežeta, ne pride do napetosti, se imata le še bolj rada ...

 

6. Da bi moški bral njene misli - ne vedno, ampak le tiste skrite želje in občutke, ki jih želi od njega dobiti. Več kot odlično bi bilo, da bi znal prebrati njene misli tudi med seksom.

 

7. Iti na dopust, cel dan ležati in se prepuščati lenarjenju - nekam v tople kraje, kjer bi lahko počela kar jo je volja, brez ure, obveznosti, kričanja otrok in nenehnega obremenjevanja. 

 

8. Da bi lahko en vikend spala dokler lahko - brez obveznosti, opravkov, pospravljanja, skrbi za otroke ... preprosto spanec in potem kava brez slabe vesti.

 

9. Da bi ji lasje zrasli čez noč - o, tem pa lahko res le sanjajo ...

 

10. Imeti več volje in energije za telovadbo - če bi se spravila vsaj 2x na teden telovaditi in to z veliko vnemo

 

11. Iti na sanjsko večerjo s svojo boljšo polovico - nekam, kjer še nista bila, v soju sveč, v prelepih oblekah, kramljanje ob dobri hrani in pijači ter prijetni glasbi.

 

12. Imeti seks na nenavadnem kraju in se zopet počutiti mlad ter ''neumen'' - iti na koncert, se znoreti in potem seksati na kraju, kjer si ne bi upala nikoli. Tisti občutek, ko si neobremenjen in se ne sekiraš, kaj pravijo drugi. 

 

13. Da bi imela sanjsko službo, ki bi jo opravljala z nasmehom na obrazu - nekaj svojega, kreativnega, kjer bi bila sama svoj šef ... in seveda z dobro plačo.