Ste kdaj pomislili, da bi si obraz umili z GAZIRANO VODO? Navdušeni boste!

Potopite obraz v skledo in poskrbite za svežo, čvrsto ter gladko kožo
Ključne besede:
   gazirana voda    umivanje    obraz    koža    učinki    pozitivno    radenska    nega

Gazirana mineralna voda ima učinek čiščenja in ožanja por, hkrati pa naredi kožo bolj čvrsto ter gladko. Gre za najbolj enostaven in učinkovit način, da dosežete sijoč in zdrav videz kože. Metoda izvira iz nekaterih japonskih in korejskih toplic, a jo vse več uporabljajo tudi ostali lepotni strokovnjaki, ki so navdušeni nad njenimi številnimi učinki. 

 

- Z obraza boste odstranili vso umazanijo, mikrobe in si na hiter način očistili pore

 

- Odlična metoda za cirkulacijo, pri čemer koža doseže bolj svetel odtenek in gladko polt

 

- Ko se boste počutili utrujeno in boste želeli svoj obraz osvežiti, si pomagajte z radensko. Razlika bo vidna takoj, saj se bodo pri stiku kože z mineralno vodo, združila kolagenska vlakna, ki dajejo obrazu čvrstost

 

- Gazirana voda bo poskrbela za navlaženost in uravnoteženost kože

 

- Uravnana njeno mastnost

 

 

Primerna je za vse tipe kože, a je vseeno dobro upoštevati, kakšna je vaša koža, da čimbolj izkoristite prednosti te metode:

 

Normalna in mastna koža 

Napolnite skledo z mineralno vodo (radensko), nato zadržite sapo in obraz potopite vanjo. Počakajte 10 - 20 sekund. Naredite to 2x do 3x tedensko in čez čas bo vaša koža postala bolj elastična, gladka, sveža in manj utrujena.

 

Suha in občutljiva koža 

Zmešajte gazirano vodo z navadno, v razmerju 1:1. Nato v skledo za 10 - 20 sekund potopite obraz. To naredite enkrat tedensko ali večkrat (odvisno, kako na to reagira vaša koža).