NENAVADNO POČUTJE: 9 znakov, ki kažejo, da se prebujate

Spremembe, ki se dogajajo v vas so pozitivne ... ne bojte se jih
Ključne besede:
   počutje    nenavadno    prebujanje    razlog    odraščanje    novosti    spremembe

Nekaj se dogaja v vas, pa točno ne veste kaj. Počutite se nenavadno, kot, da niste pri sebi. To je občutek, ko se telo prebuja. Takrat pridejo na plano vsi problemi, najtemnejše vaše plati in strahovi. 

 

BOLEČINE V TELESU - če vas boli vrat, ramena ali hrbet to pomeni, da se dogajajo intenzivne posledice v vaši DNK. V vas se nekaj prebuja in te bolečine bodo kmalu minile. 

 

OBČUTEK ŽALOSTI BREZ OČITNEGA RAZLOGA - vaša preteklost odhaja stran in zaradi tega se počutite žalostno. Za sabo puščate spomine, energijo in vse izkušnje, ki so vas naredile še močnejše ter bolj uspešne. Sproščate vso svojo preteklost, sploh tisto slabo, ki se je kopičila v vas in greste naproti novim ciljem. 

 

JOK BREZ RAZLOGA - nič ni narobe, če se kdaj zjočete brez razloga. Jok očisti telo in duha ter pomaga, da se sprostite, odpravite stres in iz sebe dobesedno odplaknete vso negativno energijo. 

 

NENADNA SPREMEMBA V KARIERI - v vas se pojavi strah, saj se bo zgodila sprememba, ki je niste vajeni. Bojite se, da vam ne bo uspelo in se ne boste znali soočiti z novostmi. Ne skrbite in se prepustite toku. Ste v tranziciji in morda boste potrebovali nekaj časa, da se navadite. 

 

NENAVADNI VZORCI SPANJA - imate nemiren spanec in se zbujate večkrat na noč? Običajno med 2:00 in 4. uro zjutraj? To je čisto običajno. V vas se odvijajo številne spremembe, ki vam ne pustijo spati, a bodo kmalu minile. Umirite se, zadihajte, popijte kozarec vode ali mleka. Vse bo še dobro.

 

UMIKANJE OD BLIŽNJIH - svoje bližnje imate najraje, vendar ste trenutno v fazi, ko si želite biti sami. Čutite, da se morate od njih malce oddaljiti, očistite energije in napetosti, ki so se nabrale med vami ter začeti znova. 

 

POGOVARJANJE S SAMIM SABO - ste se zalotili, da se velikokrat pogovarjate sami s seboj? To ni nič narobe. S tem, ko se pogovarjate sami s seboj, prihajate v stik z bitjem, ki je znotraj vas. Odkrivate neke nove stvari in se polnite z novo energijo, ki jo vase vnašate s komunikacijo. 

 

OBČUTEK OSAMLJENOSTI - čeprav ste nenehno obkroženi z ljudmi, imate občutek osamljenosti in tega, da ste na svetu čisto sami. Ste v obdobju, ko iz vašega življenja odhajajo določene energije in delate prostor za nove, ki vas bodo čez čas osrečile. Za krajši čas se morate zapreti sami vase, biti malce sami s svojimi mislimi, da boste kasneje lažje živeli in šli skozi življenje z nasmehom na obrazu. 

 

IZGUBA STRASTI - nimate želje po določenih stvareh, izgubili ste voljo in strast do vsega, kar vas je veselilo. To je v redu, saj gre za trenutni del procesa. Vzemite si čas in poskušajte, da ne delate nič. V vas se je nabralo ogromno nekih stvari, ki morajo ven. Ne borite se sami s sabo, ne obremenjujte se s stvarmi, ampak si pustite dihati.