Strokovnjaki pravijo: To so leta, ko je ženska prestara za početje teh stvari

Mi se ne strinjamo :)
Ključne besede:
   leta    ženska    starost    staranje    obnašanje    moda

Strokovnjaki gor, strokovnjaki dol. Včasih so leta le številka in ne smejo igrati vloge, da ne bi počeli v življenju stvari, ki vas veselijo in osrečujejo.

Našli smo zanimivo anketo, ki pokaže, kdaj je ženska prestara za določeno početje in kdaj je čas, da se malce spremeni :) 

 

Po 35. letu starosti - strokovnjaki, ki se ukvarjajo s tovrstnimi psihološkimi stvarmi pravijo, da bi ženske po 34. letu morale prenehati delati selfie-je. Fotografije, kjer pozirajo na pol gole, razkazujejo svoje oprsje in zadnjice niso primerne za žensko po 30. letu. Takrat je čas, da se posvetijo bolj pametnim stvarem, kot pa, da se pačijo pred svojim telefonom.

 

Mnenje: En selfie na dan pa ja ne bo škodil ... S tem se mi nikakor ne strinjamo ;)

 

 

Po 40. letu starosti - če gre za njeno prvo tetovažo, gre lahko za posledico ''krize'' let, sploh, če gre za velike tetovaže, ki so popolnoma brez smisla. Strokovnjaki pravijo, da je bolje narediti spremembo pričeske ali oblačenja, kot pa se tetovirati in kasneje to obžalovati.

 

Mnenje: Če menite, da boste s tem zadovoljili sebe in boste bolj srečni, potem ne oklevajte! Storite to!

 

 

Po 45. letu starosti - ženske ne bi smele več plesati v nočnih klubih, hoditi po festivalih, delati neumnosti, razgrajati in hoditi domov ob poznih jutranjih urah. 

 

Mnenje: Res ni lepo videti, če se ženska vsak vikend napije kot žival in potem prespi celo nedeljo. Kaj pa je narobe s plesom? Plešite dokler lahko in vas držijo noge ;)

 

 

 

Po 48. letu starosti - starejša, ko je ženska, bolj ji sedejo krajši lasje. Anketa je pokazala, da bi se morale tiste, ki se približujejo 50-im postriči bolj na kratko, saj so videti bolj mladostno in navihano. Dolgi lasje, ki segajo do zadnjice postarajo, pravijo strokovnjaki.

 

Mnenje: Zopet gre za izbiro posameznika, a se moramo strinjati, da je kratka pričeska odlična izbira, ki pomladi.

 

 

 

Po 50. letu starosti - ženske naj ne bi smele več nositi ozkih kavbojk. 

 

Mnenje: Še eno smešno mnenje, ki mu bomo preprosto rekli: NE!