Mesto tetovaže na vašem telesu o vas razkriva naslednje ...

Si pogumen, umirjen, umetniški? Vse to razkriva vaša tetovaža
Ključne besede:
   tetovaže    tatu    mesto    pomen    telo    izražanje    osebnost

 

Mesto tetovaže na vašem telesu razkriva veliko več, kot si mislite. Ste se kdaj vprašali, zakaj ste se odločili ravno za tisti košček telesa in zakaj je temu tako? No, morda izveste zdaj :)

 

Predel okoli prsi - Mesto, ki ni najbolj običajno za tetoviranje, a je zadnje čase precej popularno pri obeh spolih. Je občutljiv predel, ki pokaže, da je oseba močna, polna življenja in predvsem pogumna. Če oseba izbere prsni koš za tetoviranje to pomeni, da je zelo samozavestna in prepričana sama vase. 

 

Prsti - Gre za male, a unikatne tetovaže, ki so na tem mestu večinoma z razlogom in imajo pomen. Osebe, ki imajo tetovažo na prstih so precej natančne in se vsega lotijo načrtovano. Globoko v sebi so izredno čustvene, čeprav na prvi pogled niso videti, da jih kaj gane. Družina jim pomeni vse.

 

Na mečih - Bolj pogoste so med moškimi, a se zagotovo med njimi najde tudi pripadnica ženskega spola. Večinoma jih tem predelu nosijo osebe, ki se ukvarjajo s športi, se v svoji koži počutijo dobro in ljubijo življenje. To so ljudje, ki so ponosni nase, se zavedajo svojih zmožnosti in to tudi radi pokažejo.

 

Stopala - Gre za ljudi, ki so skrivnostni, unikatni in jih zanimajo precej drugačne stvari, kot ostale. Čeprav veljajo za osebe, ki stojijo trdno na tleh, jih včasih malce ''odnese'' in za trenutek izgubijo svet z realnostjo - nič narobe, dokler ne škodijo same sebi. Tetovaža na stopalih je povezana tudi z erotiko. 

 

Rame - To je mesto, ki pokaže, da je oseba divja, energična in rada pokaže svojo umetniško dušo. Je oseba, ki ne da veliko na mnenje drugih in rada živi na način, ki paše le njej. Na trenutke zna biti precej pesimistična, a jo hitro mine.

 

Zapestje - Gre za področje, ki je primerno za majhne tetovaže in je v večini rezervirano za ženske. Običajno gre za nekoga, ki imajo za sabo težko preteklost, se ne vda zlahka in gre s pokončno glavo naprej. Navzven deluje precej optimistično, globoko v sebi pa nosi en kup pesimizma. To je mesto, ki je običajno za tetovaže z globokim pomenom in širšo zgodbo. 

 

Stegna - Gre za ljudi, ki so precej seksualne narave in obožujejo razvajanje. Držijo se reka: ''Kar je očem skrito, je bolj mikavno!''

 

Hrbet  - Hrbtne tetovaže so tiste, ki so velikokrat povezane s stvarmi, ki so temelj življenja in so nam zelo pomembne. Ljudje, ki za tetovažo izberejo hrbet so skrivnostni, svojeglavi ter karakterno tudi precej močni. Znajo nositi breme in ne ''jokajo'' za vsako stvar - težave rešujejo hitro in znajo prevzeti odgovornost.

 

Ušesa - Gre za osebe, ki ljubijo svobodo in lahko brez predsodkov izrazijo sebe ter svoje potrebe. To so osebe, ki so rade opažene, v središču pozornosti in se počutijo ljubljeno. 

 

Vrat - Vratne tetovaže zagotovo niso za vsakogar, zato jih običajno nosijo le ljudje, ki so najbolj pogumni. To so ljudje, ki se znajo v življenju odločiti in vedo, česa si želijo. Vratne tetovaže pokažejo, da je človek moder, močen in se zna postaviti zase. Ženske jih nato rade zakrijejo z lasmi in ko želijo si lase spnejo. Moški pa to običajno prekrijejo z visokimi ovratniki ali pa sploh ne - vedno jih radi pokažejo. 

 

Nadlaket - Gre za posebno mesto in ga običajno nosijo precej unikatni ljudje. Ker je tam koža izredno občutljiva, so to povečini ljudje, ki so močni, pogumni in so radi opaženi na drugačen način. Veljajo za ljudi, ki imajo cilje in bodo naredili vse, da jih uresničijo. 

 

Podlaket - To so ljudje, ki so svobodomiselni, umetniške narave in precej samosvoji. Ljubijo samoto in so radi obkroženi le z ljudmi, ki so jim pri srcu. Včasih so malce zasanjani in v svojem svetu.